SPORTURI  »  TENIS  »  TORONTO

În centrul atenției » Simona Halep a participat la tot soiul de activități înainte de debutul la turneul de la Toronto

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2015 00:00

Românca a răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la Rogers Cup și a deschis luni dimineață bursa din oraș

Revenirea în circuit după o pauză mai lungă poate să fie obositoare. De cînd a ajuns în Canada, Simona Halep participă la tot felul de activițăți ale WTA-ului. Întîlniri cu sponsori, fani, dar și jurnaliști. Celor din urmă le-a răspuns la nenumărate întrebări, legate de subiecte foarte diverse, de la țelurile sale pentru ultima parte a sezonului pînă la cărțile și poveștile preferate. "Nu mi-am propus nici un obiectiv, nu am așteptări, îmi doresc doar să mă calific la Singapore și în acest an, așa că joc fără presiune și vreau să văd din nou cît de bine pot juca", a spus Simona.

De asemenea, ea a subliniat că se simte foarte bine în Canada pentru că sînt mulți români care vin la meciurile ei și a fost surprinsă de cît de mulți au venit să o vadă și la antrenamente. Dar, peste toate, e nerăbdătoare să joace primul meci. Ea o va întîlni miercuri, dacă vremea va permite, pe învingătoarea din partida Jelena Jankovici-Caroline Garcia.

Dincolo de Simona din teren, ziariștii de la Toronto au fost curioși să afla mai multe despre Simona din afara lui. Au întrebat-o dacă mai joacă sau urmărește alte sporturi. "Cînd eram mai mică am făcut handbal și un pic de fotbal, dar acum nu mai joc pentru că trebuie să am grijă de corpul meu", a spus ea. Românca a mai dezvăluit că îi plac cărțile de psihologie și că e ca un copil atunci cînd primește cîte o colecție nouă de la sponsorul său de echipament, adidas.

Turneul de la Toronto e transmis de DolceSport. Intră pe gsp.ro pentru a afla cînd joacă Simona Halep. Primul meci al zilei începe la ora 18:00, ora României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  12 August 2015, 13:16

cerseste si ea pe unde apuca, daca munca nu-i mai este draga...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează