SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

În control » Janko Tipsarevici a debutat ieri la Bucureşti 2013 cu o victorie

Articol de , - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2013 11:40

Favoritul principal al BRD Năstase Ţiriac Trophy a trecut de Santiago Giraldo cu 6-3, 6-3 pe o Arenă Centrală aproape plină

Vremea, tenisul şi Tipsarevici i-au adus pe spectatori în număr mare la Arenele BNR. Nerăbdători să vadă un jucător de Top 10 la lucru, românii au aplaudat intens cînd Janko Tipsarevici a intrat pe teren. Într-un tricou verde şi cu ochelari asortaţi, sîrbul şi-a început demonstraţia în faţa columbianului Giraldo. A cîştigat setul întîi cu 6-3 şi spectatorii nu se mai săturau să-l privească pe Tipsarevici. La al doilea turneu pe zgură de anul acesta şi încă în căutarea ritmului, sîrbul a avut unele probleme în setul secund, cînd sud-americanul a reuşit un break şi a echilibrat temporar situaţia. Apoi însă, a cedat sub loviturile lui Janko.

"Chiar dacă a fost un meci de 6-3, 6-3, a fost greu, mai ales în setul al doilea, dar am reuşit să trec de momentul de la 3-3 şi am învins", a spus Tipsarevici. Se gîndeşte la trofeu. "Am venit aici să cîştig, ştiu că pe tablou sînt jucători puternici ca Hănescu, Simon sau Mayer. Le-am urmărit cariera şi ştiu că au rezultate foarte bune aici, dar eu vreau trofeul", a adăugat el. Azi, sîrbul îl întîlneşte în sferturi de finală pe Guillermo Garcia-Lopez. Spaniolul e conştient de faptul va avea o partidă grea. "Va fi un meci dificil, eu o să încerc să dau tot ce pot pe teren şi vom vedea", a spus ibericul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează