SPORTURI  »  TENIS  »  BANGKOK

În drum spre un nou trofeu » Tecău şi Paes s-au calificat în semifinalele turneului de la Bangkok

Tecău nu s-a decis încă cu cine va face pereche în sezonul următor.
Tecău nu s-a decis încă cu cine va face pereche în sezonul următor.

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 septembrie 2012 21:27

Horia Tecău şi Leander Paes s-au calificat în semifinalele turneului de la Bangkok şi joacă pentru un loc în finală împotriva dublului Butorac/Hanley.

Horia Tecău se îndreaptă spre un nou trofeu. El s-a calificat ieri în semifinalele turneului ATP 250 de la Bangkok. Românul joacă în această săptămînă alături de Leander Paes. Indianul în vîrstă de 39 de ani are în palmares 50 de titluri în proba de dublu, dintre care şase de Mare Şlem, şi alte 35 de finale jucate în circuitul profesionist.

Tecău şi Paes sînt principalii favoriţi la cîştigarea trofeului de la Bangkok şi, pînă acum, cei doi, numerele cinci şi şase în lume, nu au făcut paşi greşiţi. Au trecut în primul tur de olandezii Haase şi Rojer, iar ieri au învins dublul sîrbo-german Janko Tipsarevici/Alexander Waske cu 6-0, 3-6, 10-5 în 73 de minute. Ei se luptă pentru un loc în finală cu perechea americano-australiană Eric Butorac/Paul Hanley. Românul are în palmares 13 trofee şi alte 11 finale disputate.

Horia Tecău a anunţat că după Turneul Campionilor (5-12 noiembrie), el şi partenerul său din ultimii trei ani, Robert Lindstedt, se vor despărţi. Suedezul a confirmat că în 2013 va juca cu Nenad Zimonjici, în timp ce Horia nu a anunţat care va fi partenerul său.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează