SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

În trei zile

Articol de - Publicat joi, 29 mai 2008 00:00

Victor Hănescu s-a impus în faţa lui Dudi Sela într-un meci care a început luni şi s-a terminat ieri.

Victor Hănescu a avut parte la Roland Garros de un debut frag­mentat de ploaie. Parti­da românului a început luni, dar nu s-au jucat decît patru game-uri pen­tru că aversele pariziene au dejucat planurile celor doi jucători. Era 3-1 pentru Dudi Sela. Marţi, au re­uşit să joace un pic mai mult, un set în contul israelianului cu părinţi români şi 2-1 în partea a doua în fa­voa­rea lui Hănescu.

Ieri, pe terenul 11 al com­ple­xului Roland Garros a ieşit soarele şi pentru Victor Hănescu. El a fruc­ti­fi­cat prima minge de meci în setul cinci. Şi soarele a decis să se încheie partida în favoarea românului cu 4-6, 6-2, 4-6, 6-4, 6-3. Ro­mânul îl va întîlni în următorul tur pe Florent Serra din Franţa.

Luni, trebuia să-şi facă debutul şi Sorana Cîrstea, aflată pentru prima oară pe tabloul principal la Roland Garros. Tot din cauza ploii, partida nu s-a mai disputat şi a fost repro­gra­ma­tă abia ieri. Călită de experienţa de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al Soranei, unde a pier­dut din prima rundă, jucă­toa­rea din România a avansat ieri în faza a doua a competiţiei de la Paris. Ea a beneficiat de abandonul luxem­bur­ghezei Anne Kremer, care s-a retras la scorul de 6-0, 3-0 în favoarea Soranei Cîrstea.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
 •  29 Mai 2008, 09:05

o victorie de moral pentru Victor care va avea un adevrasar destul de accesibil in turul 2, pe francezuzl Florent Serra care a trecut in turul 1 de un Lucky Looser beneficiind de abandonul lui Gasquet. Hai VICTORE!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close