SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Înapoi la antrenamente » Nadal îşi reîncepe pregătirea pentru sezonul următor

Articol de - Publicat sambata, 17 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 noiembrie 2012 19:58

Rafael Nadal va reveni pe terenuri săptămîna viitoare pentru a pregăti sezonul 2013.

A jucat ultimul meci oficial pe 28 iunie. Un meci pierdut în turul secund la Wimbledon în faţa gigantului ceh Lukas Rosol. După aceea, a venit retragerea de la Jocurile Olimpice, apoi din sezonul de hard, inclusiv US Open.

Pînă la urmă, ibericul şi-a declarat încheiat sezonul 2012, deşi existau vagi speranţe să participe totuşi la Turneul Campionilor ori la finala Cupei Davis. Motivul: probleme cu genunchii, mai ales cu stîngul, diagnosticat cu sindromul Hoffa.

Rafa a ales să urmeze sfatul medicilor, să urmeze tratamentul şi să-l acompanieze cu o pauză suficient de mare pentru a permite recuperarea totală. A lucrat mult în sala de forţă (foto), iar de săptămîna viitoare se va întoarce la antrenamentele de tenis. Vestea a fost dată de Toni Nadal, unchiul şi antrenorul fostului lider mondial, într-un telefonic pentru agenţia DPA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
andrsj
andrsj  •  17 Noiembrie 2012, 17:02
Postat de dobrinibamus pe 17 Noiembrie 2012, 13:30

Doamne da-i sanatate singurului tenisman de pe planeta care are palmares pozitiv cu toti ceilalti. Rafa te asteptam cu drag !!

N-are palmares pozitiv chiar cu toti ceilalti.Vezi Davydenko de exemplu. Plus ca odata cu anii si uzura vor face si altii palmares pozitiv cu el.Stai linistit.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  17 Noiembrie 2012, 13:30

Doamne da-i sanatate singurului tenisman de pe planeta care are palmares pozitiv cu toti ceilalti. Rafa te asteptam cu drag !!

detroit_red_dog
detroit_red_dog  •  17 Noiembrie 2012, 01:41

Asteptam sa revii in circuit Rafa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează