SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Înfrângere neașteptată! Halep a pierdut în fața Anei Ivanovici » Cădere în clasament pentru Simona după acest turneu

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 18:27

Simona Halep a pierdut în turul doi de la Dubai în fața Anei Ivanovici, scor 6-7 (2-7)/ 2-6, după ce meciul a început cu o oră și jumătate întârziere din cauza ploii.

Românca a început foarte bine meciul și a făcut break-ul încă din primul game. Ivanovici a reușit să-și recâștige break-ul abia la scorul 4-5 și a egalat. Acela a și fost momentul declinului pentru Simona, care a ajuns la tie-break și a pierdut clar, 2-7.

Setul doi a început cu un break din partea Simonei și două din partea Anei. Până la final, românca nu și-a mai recâștigat seriviciul pierdut.

Din cauza acestei înfrângeri, Simona va coborî de pe locul 3 WTA până pe poziția a patra. Exista posibilitatea ca Halep să pice pe 5, dar Muguruza a pierdut meciul cu Svitolina, tot în turul doi.

Ana Ivanovici va juca în sferturile de finală împotriva cehoaicei Barbora Strycova, locul 47 WTA.

liveTEXT: SIMONA HALEP - ANA IVANOVICI 6-7 (2-7) / 2-6

2-6

GAME, SET, MECI! Ana Ivanovici se impune în turul doi de la Dubai în fața Simonei Halep.

2-5

Break Ivanovici! Sârboaica pare să fi reînviat după ce în debutul primului set părea să n-aibă nicio șansă în fața Simonei.

2-4

Game Ivanovici! Simona nu-și revine și mai pierde un game.

2-3

Game Halep! Simona nu mai câștigă atât de ușor pe primul seriviciu așa cum o făcea în primul set. 

1-3

Game Ivanovici! Sârboaica se distanțează, însă meciul rămâne strâns. Raportul așilor e 2-2.

1-2

Break Ivanovici! Un nou break făcut de Ivanovici face lupta dintre cele două să fie și mai încinsă. Simona pare ceva mai obosită decât adversara ei.

1-1

Break Halep! Cele două jucătoare joacă pe contre. Simona și-a răscumpărat greșeala și continuă de la egalitate cu Ivanovici.

1-0

Break Ivanovici! Sârboaica a câștigat la zero pe serviciul Simonei.

6-7

Game, set Ivanovici! Sârboaica a câștigat în tie-break cu 7-2 și și-a adjudecat astfel primul set.

6-6

Game Halep! Avem tie-break, după ce Simona a terminat game-ul cu un as.

5-6

Game Ivanovici! Ana ajunge din nou la avantaje cu Simona și de această dată se impune. Halep va servi pentru a ajunge în tie-break.

5-5

Break Ivanovici! Simona a pierdut serviciul chiar atunci când nu era cazul. Sârboaica a început să se deplaseze mai bine pe teren.

5-4

Game Ivanovici! Simona e la doar un game de adjudecarea primului set. 

5-3

Game Halep! Simona mai ia un game și îl face pe Schweinsteiger, iubitul Anei Ivanovici, să-și pună mâinile în cap. Românii din tribune o încurajează frenetic pe Simona

4-3

Game Ivanovici! Sârboaica își câștigă foarte rapid game-ul!

4-2

Game Halep! Un game lung, dar în cele din urmă Simona îl câștigă și continuă lupta cu Ana Ivanovici. Sârboaica s-a apărat foarte bine, dar nu îndeajuns încât să ia break-ul Simonei.

3-2

Game Ivanovici! Ana câștigă foarte greu pe propriul serviciu. Simona pare într-o formă foarte bună și e dispusă să alerge pentru fiecare punct.

3-1

Game Halep! După o pauză de aproape 20 de minute, Simona dovedește că nu și-a ieșit din ritm și își face bine serviciul.

18:53

Partida s-a reluat după aproximativ 20 de minute!

18:36

Arbitra partidei a întrerupt meciul pentru că suprafața de joc încă este umedă!

2-1

Game Ivanovici! Sârboaica i-a răspuns pe măsură Simonei și a servit și ea foarte bine. Ivanovici și-a adjudecat game-ul la zero.

2-0

Game Halep! Simonei îi intră foarte bine și serviciile. Românca a început foarte bine și a terminat repede și game-ul doi. Simona e încurajata de o mulțime de români din tribune.

1-0

BREAK HALEP! Ana Ivanovici a început în forță și i-au intrat foarte bine câteva forhanduri, însă Simona a revenit și a câștigat două puncte consecutive la momentul perfect.

0-0

A început meciul! Ana Ivanovici servește!

18:22

Cele două jucătoare au ieșit la încălzire!

Duelul Halep - Ivanovici este al treilea de pe terenul central.  Pe principala arenă trebuie să se termine meciul Suarez Navarro - Caroline Garcia, aflat în setul trei, scor 6-4, 4-6, 3-5. 

Simona Halep și Ana Ivanovici, cîștigătoare Roland Garros în 2008, s-au duelat de cinci ori până acum, în circuitul WTA, în scorul întâlnirilor directe fiind 3-2 pentru Ivanovici. Ultimul meci a avut loc la Turneul Campionilor, în faza grupelor, când Ivanovici a câștigat în trei seturi, scor 7-6(7), 3-6, 6-3. 

Cele două au disputat un meci, în 2013, dar atunci Halep s-a retras după doar un set. În 2014, românca și sârboaica s-au duelat în Fed Cup, câștig de cauză având Ivanovici, care s-a impus cu scorul 3-6, 6-7.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (211)
benisman
benisman  •  18 Februarie 2016, 17:21

Ar trebui sa ne mandrim cu sportivii nostri. Nadia Comaneci, Gabi Szabo, Simona Halep, care ne-au dat atata bucurie ca au reprezentat Romania la cel mai inalt nivel si vor ramane zeci de ani in istorie!

1200106923351759
Calugarita Alexandru  •  18 Februarie 2016, 12:43

Fratilor lasati-o pe fata asta sa se dezvolte normal,sanatos. Nu o mai supra apreciati , nu o mai fortati , nu o mai exploatati . Nu o mai incurajati sa faca niste reclame penibile chiar daca are nevoie de un banut. O prinde uniforma ostaseasca , dar ce rost are... Lasati-o la grupa mijlocie unde deocamdata ii este locul si daca o sa fie cuminte silitoare si o sa invete bine , o sa promoveze precis la grupa mare. Nu S imona este vinovata. Noi suntem de vina!

silver13
silver13  •  18 Februarie 2016, 07:01

tiriac daca doarme bine la pranz,o bate si el

Vezi toate comentariile (211)
Comentează