SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Învinsă de Simona Halep, Monica Niculescu vede partea plină a paharului: "Cel mai bun turneu pentru mine"

Articol de , - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 08:57

Învinsa Simonei de ieri, Monica Niculescu a spus că la începutul meciului nu prea ştia la ce să se aştepte.

"Vremea a fost un pic ciudată, vînt, cînd ieşea soarele, cînd intra în nori. Nu mi-am găsit ritmul în primul set, dar mă bucur că al doilea a fost mult mai bun din partea mea. Apoi, al treilea s-a terminat repede, Simona a jucat excelent, o felicit şi îi urez succes în finală".

În stilul ei deschis, cu umor, Monica a spus că a încălzit-o pe Halep pentru ultimul act cu slice-urile. "Şi Vinci joacă la fel, aşa că e pregătită". Niculescu, care va urca de pe 68 pe 59 după această săptămînă, a spus că "a fost cel mai bun turneu pentru mine. Abia aştept să vin şi anul viitor".

Accidentată puţin la piciorul stîng, protejat ieri cu un bandaj, ea va zbura totuşi azi spre Istanbul. "Vreau să joc acel concurs, am un feeling bun, mai multă încredere acum. Sper să fiu programată să joc marţi, ca să am timp de refacere", a încheiat ea.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
p56p
p56p  •  13 Iulie 2014, 19:09
Postat de ovidiu_3003 pe 13 Iulie 2014, 16:36

Era bine daca ai fi castigat ...restul e can can ...

E un punct de vedere... Eu cred altceva, nu numai invingatorului i se cuvin laude. Si invinsul contribuie la spectacol, mai mult (ca in cazul de fata) sau mai putin daca se preda fara lupta. Monica a luptat dar a trebuit sa se recunoasca invinsa. Merita felicitari si nu are de ce sa-i fie rusine!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Iulie 2014, 16:36

Era bine daca ai fi castigat ...restul e can can ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează