SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Ţiriac şi Năstase au vorbit despre forma slabă a Simonei Halep: "Uitaţi-vă la Muburuza sau Buburuza cum rupe tot"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iulie 2015 17:47

Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au comentat forma slabă pe care o traversează Simona Halep. Ambii au căutat să-i găsească motive, ba chiar au comparat-o cu Garbine Muguruza, care tocmai a pierdut finala cu Serena Williams. 

"A avut un început de an meritoriu. Uitaţi-vă şi la finala de acum la Muburuza sau Buburuza, cum se numeşte, care este o bună jucătoare, are acelaşi sistem ca Șarapova sau Williams, rupe tot pe ce pune mîna, nu este ca Halep.

A noastră are mult mai mult talent, dar nu are această forţă şi cum am spus mereu, trebuie să compenseze cei 20 de centimetri care îi lipsesc cu altceva", a spus Ţiriac.

"Ar fi bine să ne putem să ne dozăm cele mai bune forţe şi forma la turnee de Grand Slam, dar asta nu o poate nimeni să o faca", a spus Ilie Năstase.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1611880782362936
Iuliu Pasca  •  13 Iulie 2015, 12:11

Halep prin jocul ei inconstant nu are valoare. Ea este din greseala pe locul 3 WTA. Nu observati ca la marile turnee de tenis in fazele finale sunt cam aceleasi jucatoare, mai putin Halep care pierde in faze de inceput. Nu mai motivati forma slaba a lui Halep, fiti realisti , ea a castigat turnee fiind avantajata de traseul fara adversare de top sau in putine cazuri de forma slaba manifestata de unele adversare din primul esalon. Halep in momentul de fata este sub Irina Begu care nu schimba antrenorii precum ciorapii asa cum o face Halep. Nastase pe toata perioada cat a jucat tenis a fost o incantare sa-l vezi jucand - aici se dovedeste talentul - pe cand Halep de cele mai multe ori joaca tenis in anonimat cu multe greseli nefortate. In rest sa auzim numai de bine.

englezu
englezu  •  13 Iulie 2015, 06:57

Imi pare rau, la Simona este vorba in primul rand de psihic !

823090347727657
Ro Dana  •  12 Iulie 2015, 22:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează