SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN LADIES

Irina Begu a cîştigat turneul BCR Open Ladies. Transmite-i un mesaj de felicitare!

Irina Begu
Irina Begu

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 iulie 2011 20:49

Românca Irina Begu a cîştigat finala turneului de tenis BCR Open Ladies contra ibericei Laura Pous-Tio, scor 6-3, 7-5.

Begu a început bine meciul, cîştigîndu-şi serviciul fără probleme. Acelaşi lucru l-a reuşit şi jucătoarea spaniolă. Begu a luat următoarele două game-uri, reuşind astfel primul break al finalei, însă imediat şi-a pierdut serviciul, făcînd a treia dublă greşeală. A ajuns la 5-2, însă iberica şi-a cîştigat serviciul. Setul s-a încheiat cu 6-3 pentru româncă.

Setul al doilea a fost mai echilibrat, ambele tenismene reuşind să cîştige cînd se aflau la primire: Pous-Tio de două ori, Begu în patru rînduri, astfel că scorul final a fost 7-5.

Begu (20 de ani) a învins-o în semifinale pe Carla Suarez Navarro, în timp ce Laura Pous-Tio a trecut în două seturi de Simona Halep, scor 6-0, 6-3.

Finala a fost transmisă în direct de TVR 2 şi în format liveSCORE de GSP.RO. Amănunte puteţi afla şi de la RADIO GSP.

Ieri, Irina Begu a reuşit să ia trofeul la dublu, alături de Elena Bogdan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  24 Iulie 2011, 11:53

Bravo si mult curaj la turneele mai mari!

fibra
fibra  •  24 Iulie 2011, 11:49

Felicitari Irina si multe succese in continuare.Am vazut meciurile din ultimele trei zile si ai fost senzationala.Sambata ai jucat eroic:semifinala la simplu,un tie-break restant din semifinala de dublu si finala la dublu,cistigindu-le pe toate. Ai o putere de concentrare si o forta de lupta extraordinare,iar pregatirea fizica pare formidabila,desi ai avut un moment in setul doi al finalei de simplu,cind ai spus 'Nu mai pot" si dupa trei ghemuri pierdute,ambitia te-a facut sa revi devastator pentru adversara.Sanatate si mult noroc!

tonyc78
tonyc78  •  24 Iulie 2011, 08:32

Felicitari, Irina! Spre top 10 de-acum! Si, bineinteles, la cat mai multe turnee castigate!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează