SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Irina Begu, eliminată în primul tur la US Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 16:52

Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de Mare Șlem de la US Open, fiind învinsă de jucătoarea ucraineană Katerina Kozlova.

Românca a pierdut în minimum de seturi, scor 2-6, 6-7 (7), la capătul unui meci care a durat o oră și 53 de minute. 

Kozlova nu i-a dat nicio șansă lui Begu în primul set, românca reușind să-și adjudece doar două game-uri.

Begu a început slab și setul secund, Kozlova ducând rapid scorul la 5-2. Jucătoarea română a dat semne de revenire, a salvat trei mingi de meci și a egalat la cinci, ducând ulterior meciul în tie-break.

Acolo, Begu a condus cu 6-2, irosiând însă incredibil cele cinci șanse de a duce meciul în decisiv. Kozlova a revenit și a câștigat tie-break-ul cu 9-7. 

Marți noapte, în jurul orei 01:00, va juca și  Mihaela Buzărnescu (29 de ani, 133 WTA) aflată în premieră pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem. Românca va avea parte de un meci infernal, urmând să o înfrunte pe favorita cinci a competiției, daneza Caroline Wozniacki (27 de ani, 5 WTA). 

Marți dimineața, după ora 02:00, Simona Halep se va duela cu Maria Șarapova, în duelul-șoc din primul tur de la US Open. AICI poți urmări meciul în format liveTEXT.

Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, celelalte românce aflate pe tabloul principal al turneului de la Flushing Meadows, vor intra în competiție marți. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ortega
ortega  •  29 August 2017, 10:17

Nasoala asta are atâta talent la tenis , cum are Becali la antrenorat ... Cacofonia n-a fost întâmplătoare , se referă la cât de maronii sunt personajele menționate ...

tihi
tihi  •  29 August 2017, 08:33

Sintem mediocre...putem participa si cu 100 de jucatoare de tenis oriunde,tot nu realizam nimic. Tenisul incepe la Sarapova, Wozniacki,Muguruza,Svitolina,Ostapenko,Konta,Cibulkova sau Kerber.Sintem in clasamentul WTA fara nici o realizare de marca,datorita norocului si multor participari la turnee.Castigam cu jucatoare mai slab cotate,si cind dam de jucatoare de elita,sintem umiliti !

beeswax106
beeswax106  •  29 August 2017, 06:27

E de apreciat ca am avut 6 romance pe tabloul principal la US Open. Doar a fi acolo e si aia o performanta. Inainte de primul tur sunt vreo 3-4 runde de calificari. Binenteles ca ar fi ideal sa parcurga cat mai mult din turneu dar trebuie totusi sa apreciem munca fetelor noastre.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează