SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Irina Begu, înfrângere drastică la Charleston » Finalista de la Indian Wells i-a lăsat doar 3 game-uri româncei

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 21:15

Irina Begu (38 WTA) a pierdut fără drept de apel meciul cu Daria Kasatkina (12 WTA) din optimile turneului de la Charleston (Statele Unite).

Rusoaica, finalistă la ediția din acest an de la Indian Wells, unde a pierdut în fața lui Naomi Osaka, s-a impus în două seturi categorice, scor 6-2, 6-1, după un meci care a durat doar o oră și 5 minute.

Kasatkina nu i-a dat nicio șansă româncei, reușind câte 3 break-uri în fiecae set. Finalista de la Indian Wells a jucat extrem de solid și nu a lăsat-o în niciun moment pe Begu să dicteze ritmul jocului. 

Pentru prezența în optimi la Charleston, Begu și-a asigurat 55 de puncte WTA și un cec în valoare de 9.254 de dolari.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  06 Aprilie 2018, 08:59

Daria Kasatkina este cu doua clase peste Begu ! Jocul rusoaicei este mult peste mediu la toate capitolele,este o jucatoare de viitor si trece mult peste nivelul lui Begu !!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  06 Aprilie 2018, 01:25

*** uneori nu stie de ce e pe teren. Anul asta a batut-o cine a vrut, chiar si cine n-a vrut, are stil sa se bata singura. Incepe meciurile acceptabil, apoi e varza cu bulion pana la sfarsit, totul pe fondul unei disperari extreme. Dar are, culmea, si pretentii: a declarat ca vrea sa joace la Fed Cup si la simplu si la dublu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  06 Aprilie 2018, 01:24

Este o diferenta valorica uriasa, intre cele doua jucatoare. Irina Begu mai joaca tenis 2-3 si se va retrage din tenis, in plina glorie,cu un pamares...inexistent. Nu ambitie, nu autodepasire, nu performanta. Pacat, fizic excelent are, dar nu-i destul. Trebuie si multa munca. Munca l-a facut pe om, dar nici lenea n-a omorit pe nimeni.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează