SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Irina Begu, mai optimistă ca niciodată înaintea meciului cu Daria Kasatkina: "Pot bate orice jucătoare de top"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2016 18:14

Irina Begu a reușit o surpriză de zile mari miercuri în turul doi al turneului de la Roma când a eliminat-o pe Victoria Azarenka, 6 WTA, scor 6-3, 6-2.

Jucătoarea româncă, locul 35 WTA, a prins foarte mare încredere în propriile forțe și spune că se simte în stare că poate învinge orice jucătoare de top.

"Am câștigat încredere, faptul că pot să bat jucătoare de top, că mă simt foarte bine pe această suprafață îmi dă și mai mare încredere și sper să fac rezultate din ce în ce mai bune", a spus Begu la Digi.

Irina Begu va juca în turul trei împotriva locului 33 WTA, Daria Kasatkina: "Urmează un nou meci, unul greu, trebuie să fiu foarte atentă și la fel de pregătită ca astăzi, este o jucătoare periculoasă, care se simte la fel de bine pe zgură".

"Am jucat foarte bine în momentele importante și pot spune că am servit foarte bine. Este o jucătoare care pune presiune pe tine atunci când servește și mai ales la retur. Trebuie săs ervești foarte bine și asta a contat foarte mult. Am fost mult mai agresivă decât în trecut. Am fost constantă și în toate aceste lucruri, servind bine, luând deciziile foarte bune în momentele importante. Consider că asta a făcut diferența" Irina Begu

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
un_gazar
un_gazar  •  11 Mai 2016, 22:42

Bravo Irina! Excelente ultimele meciuri!

danp68
danp68  •  11 Mai 2016, 21:26

De la "faptul că pot să bat jucătoare de top...", ceea ce a zis Irina, până la "pot bate orice jucătoare de top...", ceea ce ni se servește în titlu, e o mare diferență. Marca inregistrata gsp.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Mai 2016, 20:45

Camelia sunt sigur ca o s o bati si pe Halep cat de curand...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează