SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

VIDEO Irina Begu, alături de Simona Halep în cazul de dopaj: „Nu înțeleg de ce se tot întârzie”

Foto: Irina Begu
Foto: Irina Begu

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 13:11 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 13:38

Prezentă la o acțiune de promovare a propriului turneu ITF, Irina Begu (32 de ani) și-a arătat suportul pentru Simona Halep, care așteaptă vești de la Agenția Internațională de Integritate a Tenisului în privința cazului de dopaj.

Irina Begu a explicat că discută des cu Simona Halep pe acest subiect și condamnă tergiversarea acestui proces.

Debeljuh scapă de CFR și a fost ofertat de o echipă din play-off: „Am discutat” » N-a mai jucat de un an!
MERCATO
Debeljuh scapă de CFR și a fost ofertat de o echipă din play-off: „Am discutat” » N-a mai jucat de un an!

VIDEO. Irina Begu: „Nu înțeleg de ce se tot întârzie”

„Îmi doresc foarte mult pentru Simona ca acest proces să aibă loc cât mai repede și să-și demonstreze nevinovăția. Am vorbit cu ea și am încercat să o încurajez pe cât de mult pot. Pe acest subiect discut strict cu ea și nu cu alte jucătoare. Nu știu foarte bine regulile și nu m-am interesat foarte mult pe aceste reguli cu suspendările.

 Nu-mi dau seama de ce se întârzie așa de mult, dar cu siguranță acest proces ar trebui să fie mult mai rapid și tu ca sportiv să-ți reiei turneele și viața să meargă înainte. Nu este ușor să revină, dar am încredere în ea că poate să revină pentru că este o jucătoare puternică mental”, a spus Irina Begu.

Irina Begu despre Wimbledon: „Vreau să fac mai multe lucruri”

Numărul 29 WTA se pregătește pentru turneul de la Wimbledon care se va desfășura în perioada 3-16 iulie. Aceasta va pleca mai devreme în Marea Britanie pentru a se acomoda pe iarbă.

„Îmi face plăcere ca de fiecare dată să evoluez pe iarba de la Wimbledon. În ultimii ani am tot ajuns în turul 3. Nu am mai pus presiune pe mine și încerc să iau fiecare turneu în parte. Chiar și așa există o oarecare presiune pentru a nu scăpa din mână rezultatul. Acum am început să pun accent mai mult pe și alte lucruri, nu numai să mă antrenez. Vreau să vizitez mai mult să fac și alte lucruri în afară de a mă antrena”, a mai spus Irina Begu.

Citește și alte știri:

Primele transferuri ale lui Andrei Prepeliță la noua echipă: a adus doi fotbalilști obișnuiți cu Superliga în ultimele sezoane

Denis Alibec s-a întâlnit în vacanța de pe Coasta de Azur cu starul lui Manchester City, iar fostul coleg l-a tachinat: „Ești 5 clase peste Grealish!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Domnul
Domnul  •  15 Iulie 2023, 09:01

Bună! De ce se tot amână? Păi acolo e o mână...criminala. Halep a fost " lucrată " și acum se finalizează "lucratura". Niște nemernici! Dacă ar fi fost o jucătoare din usa era demult dat verdict cu pedeapsă f mică sau fapta nu există.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează