SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Istoria care nu s-a repetat » Rafael Nadal s-a calificat în turul 3 la Wimbledon după victoria cu Lukas Rosol

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 26 iunie 2014 23:29

Rafael Nadal s-a calificat ieri în turul al treilea, după ce l-a învins pe Lukas Rosol cu 4-6, 7-6(6), 6-4, 6-4.
Întîlnirea dintre cei doi a fost una specială, mai ales că în urmă cu doi ani cehul reuşea una dintre cele mai surprize ale turneului, eliminîndu-l încă din turul al doilea pe Nadal. "Nu joc niciodată pentru a mă răzbuna. Acum a fost alt meci pe care am încercat să-l cîştig. Scopul meu nu a fost să-l înving pe Rosol, ci să joc cît mai bine. A fost tensiune, dar cred că am avut un răspuns bun şi spre final am jucat foarte bine", a spus liderul mondial. Chiar dacă a pierdut primul set, Rafa nu a încetat să creadă. "Am ştiut că trebuie să lupt pînă la capăt, să-mi aştept momentul", a adăugat el.

Fognini, cea mai mare amendă
Fabio Fognini a primit o amendă în valoare de 27.500 de dolari din partea organizatorilor de la Wimbledon, după meciul din primul tur. Federaţia Internaţională a anunţat ieri că aceasta este cea mai mare penalitate primită de vreun jucător în timpul unui turneu de Mare Şlem în istorie. Italianul a fost sancţionat de două ori pentru comportament nesportiv, amenzile fiind în valoare de 20.000 şi 5.000 de dolari plus una de 2.500 pentru obscenitate vizibilă. "Aici au alte reguli care trebuie urmate. În acest moment nu-mi prea pasă de amendă, sînt concentrat pe meciurile pe care le am de jucat", a spus Fabio. El a aruncat cu racheta înspre arbitrul de scaun şi s-a certat cu un alt oficial prezent la meci. Banii i se vor scădea din premiul pe care-l va primi.

A salvat nouă mingi de meci
Nick Kyrgios a salvat nouă mingi de meci înainte de a-l învinge ieri în turul al doilea pe al treisprezecelea favorit, Richard Gasquet, cu 3-6, 6-7(4), 6-4, 7-5, 10-8 în aproape patru ore de joc. Pentru jucătorul australian în vîrstă de 19 ani, aceasta a fost cea mai mare victorie a carierei. Clasat pe locul 144 în ierarhia mondială, el a intrat pe tabloul principal graţie unui wild card. În turul următor Kyrgios va întîlni un alt tînăr promiţător, Jiri Vesely. Cehul l-a învins ieri pe Gael Monfils, favorit 24, cu 7-6(3), 6-3, 6-7(1), 6-7(7), 6-4.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează