SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Jelena Ostapenko și-a făcut strategia pentru finala cu Simona Halep: "Așa trebuie să joc ca să câștig"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 15:25

Letona Jelena Ostapenko a vorbit despre strategia pe care vrea să o pună în aplicare în finala de la Roland Garros cu Simona Halep, care va avea loc mâine, în jurul orei 16:00.

Jucătoarea de 20 de ani crede că trebuie să practice un joc foarte agresiv dacă vrea să aibă șanse în fața Simonei și simte că este avantajată de zgura de pe arena Philippe Chatrier.

"Sunt pregătită de finală. Simona e o jucătoare foarte mare, într-un meci cu ea trebuie să fiu foarte agresivă, să-mi fac jocul meu, dar va fi un meci greu și trebuie să fiu pregătită. Mă descurc foarte bine pe zgură și cred că zgura de aici de la Paris e una specială, fiind una foarte rapidă, care mi se potrivește foarte bine. 

Am primit o mulțime de telefoane din Letonia, chair și președintele țării ( n.r. - Raimonds Vejonis) m-a sunat. A fost frumos că am primit ațâta atenție. 

O să discut despre finală cu antrenoarea mea, dar și cu mama, pentru că și ea este antrenoare. Sunt deja în finală și o să intru ca să mă bucur de șansa pe care o am", a spus Ostapenko, la conferința de presă de azi.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (7)
597667370336981
Kitty Mace  •  09 Iunie 2017, 22:01

Simona, nu te lasa dominata de fetita asta ca are un forehand mai rapid ca Murray& peste el ca winnere in 6 meciuri(245)...Bafta Simona!!

balauru48
balauru48  •  09 Iunie 2017, 19:22
Postat de olaru_andrei pe 09 Iunie 2017, 16:59

BAI BAIATULE....invata limba romana!

Care este greseala?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  09 Iunie 2017, 19:09

Exact ce am prevăzut în alte comentarii. Simona trebuie s-o potolească de la început, să intre foarte concentrată şi să nu-i cedeze iniţiativa. Dacă începe cu fumuri şi pasivă ca în meciul cu Svitolina, îi dă curaj şi va fi greu să întoarcă meciul ! Are mai multă experienţă, s-o folosească inteligent ! Tot repet : Ostapenko e o nucă tare, meciul trebuie câştigat mental !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează