SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Kim Clijsters a cîştigat turneul de la Cincinnati şi a ajuns pe locul 4 WTA

kim clijsters
kim clijsters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2010 00:00

Kim Clijsters a cîştigat turneul de la Cincinnati, la un an după ce a revenit în circuitul profesionist la aceeaşi competiţie.

 

Belgianca a învins-o în finală pe Maria Sharapova (Rusia), după ce a salvat trei mingi de meci, cu 2-6, 7-6 (4), 6-2. Partida a fost întreruptă în cel de-al doilea set din cauza condiţiilor meteo. Favorită numărul patru, Kim Clijsters nu a pierdut nici un set pînă la meciul din ultimul act al competiţiei. După această victorie, situaţia întîlnirilor directe între fostele "numărul unu mondial" s-a echilibrat, 4-4.

Kim Clijsters a devenit prima jucătoare care a cîştigat trei turnee în acest an, ea impunîndu-se şi la Brisbane şi Miami. De asemenea, de la revenire, belgianca a fost victorioasă în toate finalele în care a ajuns, celor trei din acest an, adăugîndu-se cea de la US Open 2009. Datorită acestei victorii, Kim Clijsters a urcat pe locul 4 în clasamentul WTA.

"Am fost aproape să pierd, dar meciul s-a oprit. Serviciul meu nu a fost cel mai bun astăzi. În timpul pauzei, m-am adunat şi, cînd am revenit pe teren, am jucat mai agresiv. Sînt fericită că am cîştigat", a declarat Kim Clijsters.

"Am avut o săptămînă minunată. Este pentru prima dată cînd particip aici şi am avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor. Cu siguranţă mă voi întoarce şi la anul. O felicit pe Kim, pentru că a revenit excepţional", a spus la final, Maria Sharapova.

foto: reuters

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
costinhao
costinhao  •  17 August 2010, 11:28

Frumoasa revenirea de dupa ploiae! Bravo Kim!

anytwo
anytwo  •  16 August 2010, 21:11

intrati pe www.anytwo.ro .. ai posibilitatea sa inveti poker de la pro-players, ai oportunitatea de a-ti incepe cariera de jucator de poker **** primind 20 Euro la UniBet, gratuit si fara a face nici un depozit, si beneficiezi si de un rakeback de 30% ..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează