SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Lindsey Vonn, triplă medaliată olimpică, a stârnit furia fanilor lui Novak Djokovic: „GOAT este un titlu subiectiv”

Roger Federer și Lindsey Vonn la schi / Foto: Instagram
Roger Federer și Lindsey Vonn la schi / Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 21:55 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 22:06

Lindsey Vonn (39 de ani), schioare americană triplă medaliată olimpică, a fost nevoită să șteargă de pe rețelele socializare o postare în care a afirmat că Roger Federer (42 de ani) este cel mai bun tenismen din toate timpurile.

Fanii liderului ATP, Novak Djokovic, au reacționat atât de virulent încât Vonn nu a putut face față volumului uriaș de critici din comentarii și a fost nevoită să își șteargă opinia.

Specialiștii americani au analizat situația Simonei Halep: „Încrederea ei sugerează ceva”
AUDIERI SIMONA HALEP
Specialiștii americani au analizat situația Simonei Halep: „Încrederea ei sugerează ceva”

Mesajul care a stârnit furia fanilor lui Novak Djokovic

„În sfârșit am reușit să schiez cu prietenul meu Roger... da, Roger Federer!

Trebuie să îmi iau ceva timp pentru a reflecta cu adevărat la ceea ce înseamnă acest lucru pentru mine... Îl admir pe Roger ca atlet, filantrop și campion incredibil de atâția ani. În mod normal, oamenii pe care îi admiri te dezamăgesc întotdeauna într-un fel sau altul, dar nu și Roger.

Roger este întruchiparea unui adevărat sportiv și campion în toate sensurile cuvântului. Vorbim de atât de mult timp despre a schia împreună încât nu eram sigură că se va întâmpla.... Dar iată-ne aici; retrași, schiind și bucurându-ne de viață! Mulțumesc pentru această amintire, Roger. Tu și familia ta sunteți cu adevărat unici și indiferent ce spun statisticile ești GOAT pentru totdeauna, pentru că nu e vorba de statistici, ci de impactul pe care l-ai avut asupra mea, iar eu sunt doar unul din milioanele de oameni care cred la fel. Noroc, prietene!", a fost mesajul care a stârnit furia fanilor lui Djokovic.

Cum s-a apărat Lindsey Vonn

Ulterior, Lindsey Vonn a revenit cu o altă postare în care a explicat că dreptul la opinie nu ar trebui să stârnească reacții violente la nivel verbal.

„Nu am vrut ca negativitatea comentariilor să strice o amintire minunată. GOAT sau cel mai bun din toate timpurile este un titlu subiectiv.

Ce face ca cineva să fie mare? Este vorba de statistici? Este vorba de recorduri? Este impactul? Este caracterul? Este vorba de toate cele de mai sus? Oamenii au păreri diferite și asta este în regulă. S-ar putea ca GOAT-ul meu să nu fie GOAT-ul tău și va exista întotdeauna o dezbatere, dar opiniile sunt doar atât, opinii, și toată lumea are dreptul la ele”, a fost replica lui Lindsey Vonn, la valul de critici primite.

+5 FOTO

VIDEO TENIS. Victor Hănescu și-a amintit de primul meci cu Federer: „Bă, parcă nu-i atât de speriat!” + lovitura care l-a uimit încă de la încălzire

Citește și: 

Ana Bogdan, învinsă de Karolina Pliskova în finala de la Transylvania Open » Trofeu interzis româncelor!
Transylvania Open
Ana Bogdan, învinsă de Karolina Pliskova în finala de la Transylvania Open » Trofeu interzis româncelor!
Se mai poate realiza visul Simonei Halep? Când spun americanii că va primi verdictul
Verdict Simona Halep
Se mai poate realiza visul Simonei Halep? Când spun americanii că va primi verdictul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
MaxiP
MaxiP  •  13 Februarie 2024, 14:14

Lasa ca ii raspunde Federer cu alta postare si se supara si Shiffrin. Cine s-a suparat, fanii lui Djokovic? Intelegeam sa se supere suedezii lui Borg, dar astia... Cu ce o fi Djokovic vreodata GOAT, a asteptat sa ii iasa rivalii din circuit ca sa le bata recordurile, vanate de ani de zile, astia se incurcau unul pe celalalt la inceputul carierei sarbului cand saracu' nu conta, ba au mai si venit la 38 si unul a ratat ca fraierul mingi de meci sa le scoata din cap la astia ideea cu GOAT-ul lor balcanic, iar celalalt a dat de pamant cu el la Roland Garros. Ce GOAT? Vanator de recorduri si atat. Asa impresionante cum li se par lumii recordurile sale si seriile lui, cine isi aminteste perioada 2005-2008, Djokovic nici nu s-a apropiat de ce facea Federer. Era pur si simplu invincibil in afara unei singure suprafete unde a aparut Nadal. Ca daca Nadal aparea cumva prin alta perioada, Djokovic avea nevoie de vreo 3 cariere ca sa-i atinga recordurile. Facea Roger record de slamuri inclusiv la Roland-Garros. Altfel, sigur ca si Djokovic e un mare jucator, dar ce treaba are cu discutia despre GOAT? Pe rationamentul Messi si Cristiano care ce sa vezi, i-a facut uitati pe Pele, Maradona, Zidane sin Crujff. Pentru ca sunt in prezent si vand bine. Pana acum 3 ani Djokovic nu era GOAT, dar Federer nu mai vinde la fel de cand nu mai e acolo.

Misu1950
Misu1950  •  13 Februarie 2024, 09:07
Postat de Oli10Dinamo pe 13 Februarie 2024, 00:16

Ești minunata! Te susțin!!!???????????? GOAT pentru totdeauna ROGER!!

Si eu!!

paiazze
paiazze  •  13 Februarie 2024, 08:21

Fanii lui Djokovic mai mult cu pumnul, decat cu creierul...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează