SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Radwanska a mers pînă la capăt: a cîștigat Turneul Campioanelor

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 14:49

Poloneza Agnieszka Radwanska s-a impus în finala Turneului Campioanelor,  în faţa Petrei Kvitova, scor 6-2, 4-6, 6-3.  Poloneza s-a impus la prima ei participare în finală.

Radwanska a început foarte bine meciul şi a făcut break în primul game. Poloneza aa mai făcut un break la scorul de 3-1 şi a cîştigat categoric setul, scor 6-2.

Setul doi a început identic, cu Radwanska făcînd break. De data aceasta, cehoaica a revenit şi nivelul jocului a crescut, reuşind să cîştige pe serviciul adversarei de două ori şi să cîştige setul, 6-4.

În decivis, Radwanska a fost din nou jucătoare mai puternică şi mai lucidă, impunîndu-şi jocul şi facînd patru break-uri. Chiar dacă şi-a pierdut serviciul de două ori, poloneza a cîştigat meciul.

  

Cele două, calificate din grupe cu cîte o singură victorie au ajuns în finală după ce au trecut de Maria Şarapova, respectiv Muguruza. În acest an, în premieră la Turneul Campioanelor, cîştigătoarea va fi una cu un bilanţ negativ în grupa.

Scorul întîlnirilor directe dintre Petra, locul 5 WTA, și Agnieszka, locul 6 WTA, este 6-2. Kvitova a mai jucat o finală la Turneul Campioanelor pe care a și cîștigat-o în 2011, iar poloneza este la prima finală de acest gen.

Meciul Kvitova - Radwanska va începe la ora 12:30 şi va fi în direct pe DolceSport 1, DigiSport 2 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
catalynn
catalynn  •  01 Noiembrie 2015, 18:46
Postat de bosfor pe 01 Noiembrie 2015, 14:21

superb meci intre doua meritorii finaliste . bine ca a scapat tenisul de o intrusa de simona halep . aceasta fatuka scrica pete tot imaginea sportului alb . bine naibii ca am scapat de ea .

Pai ce te faci bre daca ramai fara Halepa, contra cui mai pariezi la sigur?! :-)

catalynn
catalynn  •  01 Noiembrie 2015, 18:40
Postat de bumbescu52 pe 01 Noiembrie 2015, 15:41

bravo radwanska. Halep poate sa invete ceva de la tine !

Nu doar Halepa are de invatat de la Aga ci si multe altele, nu cred ca exista la ora asta in WTA o jucatoare mai tehnica ca ea. Are niste lovituri senzationale, este o placere sa o vezi jucand, pastand proportiiile este un Federer feminin. Nefiind o jucatoare de forta si ca si Simona trebuind sa infrunte tot felul de ursoaice, a fost si ramane favorita publicului. Bravo Aga, sincere felicitari!

bibi_jupanul
bibi_jupanul  •  01 Noiembrie 2015, 18:23
Postat de valiro pe 01 Noiembrie 2015, 15:30

Eu nu va inteleg pe astia care o criticati pe Halep. Avetyi vreun complex de inferioritate fata de cei ce ajung campioni ? Deocamdata, Halep intre 6 miliarde de oameni, e a doua. Voi cam pe ce loc va aflati ? Daca a pierdut un meci, si o sa mai piarda si altele, ca nu e robot, a facut-o contra campioanei Radwanska, care a iesit printre intre 8 campioane.

Exact asta e. Sunt ratati, si frustrati. Nu au reusit nimic in vietile lor mizerabile asa ca ii critica pe aia care chiar fac ceva cu viata lor. Atata ii duce capul.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează