SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

UPDATE Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul II de la Roland Garros de Carla Suarez Navarro

Sorana Cîrstea a avut probleme la serviciu din cauza umărului / FOTO Guliver/GettyImages
Sorana Cîrstea a avut probleme la serviciu din cauza umărului / FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2017 09:32

Sorana Cîrstea (64 WTA) a fost eliminată în turul II de la Roland Garros de Carla Suarez Navarro (23 WTA), scor 5-7, 4-6.

Sorana Cîrstea nu a putut face față la 100% meciului cu Carla Suarez Navarro. Problemele la umăr nu sunt noi. Doar că acum au scos din nou colții. S-au manifestat încă din meciul din primul tur, apoi au devenit mai puternice în întâlnirea de pe tabloul de dublu de miercuri.

Azi însă, Cîrstea a vrut să-și dea o șansă în fața Carlei Suarez Navarro. Șansa de a avansa la Roland Garros, acolo unde în 2009 atingea sferturile de finală. Cu atât mai mult cu cât cele două se mai întâlniseră anul acesta, la celălalt turneu de Mare Șlem, Australian Open, și românca se impusese.

A încercat să joace cât mai repede, așa cum o și face de obicei, cu lovituri abrupte și un ritm iute. A încercat să fie și cât mai exactă. În primele trei game-uri i-a și reușit, căci a făcut break și a condus cu 3-0. Încet-încet însă, umărul pe care se vedea taping-ul bej a devenit deranjant.

După pierderea primului set, 5-7, a solicitat intervenție medicală. Masaj în cadrul unui time-out full, apoi încă unul în pauza dintre game-uri. Chiar și așa, la primul serviciu era aproape imposibil să pună mingea în joc. Cu această limitare și cu o adversară tenace în față, Sorana a cedat, 5-7, 4-6. Primăvara încărcată cere o pauză. 

În primul tur, Sorana  obținuse o victorie entuziasmantă, trecând în minimum de seturi de chinezoaica Shuai Peng, locul 36 WTA, în turul al doilea de la Roland Garros, scor 6-3, 6-1.

Simona Halep e singura jucătoare din România care a rămas pe tabloul principal de la Roland Garros.

Citește și: Halep învinge fără prea mari probleme și merge în turul 3 la Roland Garros » Cu cine va juca + declarațiile Simonei după meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tihi
tihi  •  02 Iunie 2017, 13:21

Foarte interesant: sportivele noastre cand pierd, mereu sint accidentate !! Este o scuza buna,dar mai rar accpetat de spectatori. Daca esti accidentat,renunt la participare si la bani !!!

ataraxia
ataraxia  •  02 Iunie 2017, 10:57

daca vrei sa fii cat mai sus in turneu, nu joci la dublu. sincer, ma bucu ca a batut-o urata aia; sa ii fie invatatura de minte. sau a vrut ceva banutzi in plus....atunci...pe langa faptul ca esti labila psihic...esti si fomista...

853246084756615
Marcel Popa  •  02 Iunie 2017, 07:08

A fost eliminata ca atata poate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close