SPORTURI  »  TENIS  »  COTE

Lovitură pentru Simona Halep? Darren Cahill, printre favoriți să fie noul antrenor al lui Djokovici

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 13:00

Novak Djokovici a renunțat la colaborarea cu Boris Becker după 3 ani plini de trofee. Sârbul își va alege în perioada urătoare un alt antrenor, iar pe listă se află și Darren Cahill, care în prezent o pregătește pe Simona Halep, anunță Sporting Life.

Sky Bet chiar a oferit cote pentru acest lucru, iar Darren Cahill se află printre principalii favoriți. Acesta i-a mai antrenat pe Lleyton Hewitt și Andre Agassi.

Deținătorul a 12 titluri de Grand Slam are mai multe variante. Primii trei favoriți sunt John McEnroe (SUA), Andre Agassi (SUA) şi Pat Rafter (Australia), toți cotați cu 9.

Următorul pe listă este Jim Courier, căpitanul echipei de Cupa Davis a Statelor Unite, care are 10, iar foarte aproape se află Darren Cahill cu 11.

Antrenorul Simonei Halep se află peste Patrick Mouratoglou, care are 15. Cel care o pregătește pe Serena Williams este la egalitate cu Magnus Norman, mentorul lui Stan Wawrinka. Pe listă este și specialistul Mats Wilander, care are 34.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
lapusneanul
lapusneanul  •  08 Decembrie 2016, 16:50
Postat de dinamo_fan pe 08 Decembrie 2016, 13:52

pai aici nu se merge pe contract ? fiecare antreneaza pe cine vrea, cand vrea, pleaca oricand vrea ?

astia de la gsp cred ca peste tot e ca la ei in redactie, *** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  08 Decembrie 2016, 16:14
Postat de dinamo_fan pe 08 Decembrie 2016, 13:52

pai aici nu se merge pe contract ? fiecare antreneaza pe cine vrea, cand vrea, pleaca oricand vrea ?

Este, insa stii cum e, mai ales ca in cazul lor e si la ... mica înțelegere :-) Dar nu cred ca se va intampla din mai multe motive. Darren o antrenează semi-part time. Adica se imparte intre postul de comentator la ESPN si antrenorat. Nu vine peste tot cu ea, sunt multe turnee la care a fost singura, fara antrenor, omul are familie si mai trebuie sa petreacă timp si cu ei. Cu Nole nu merge asa ... Apoi lui Darren ii plac provocările. Nole, desi a căzut acum pe 2 ATP e inca la vârful carierei. Vom mai vedea, insa io unul nu cred ca o va lasa balta pt sârb ...

201.
201.  •  08 Decembrie 2016, 15:36
Postat de sorin965 pe 08 Decembrie 2016, 15:15

Gânditorule , dacă sa fii atâți ani între primii 10 și de nu știu cât timp între primii 4 , pentru tine nu e performanță , atunci chiar mi-e milă de tine si logica ta . Că mai mult nu poate asta e altceva , dar performanța presupune alte criterii de evaluare . Tu poți mai mult decât ești ? poate da sau poate nu , dar sunt convins nu ai fi de acord cu critici de le cei mai slabi ca tine . Asa că , admiră sau critica , dar nu-ti da cu părerea unde nu e de nasul tău .

Lasa-l ma,e de la Fundu sau Prundu Bargaului.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează