SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

"Mă aşteptam la un eşec! Eram pregătită pentru asta" » Halep a vorbit în premieră după eliminarea de la Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 18:13

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost eliminată în turul 1 al turneului de la Madrid de Alize Cornet, locul 28 WTA, scor 6-7, 3-6.

Românca a vorbit cu corespondentul GSP despre înfrîngerea în faţa franţuzoaicei şi a explicat de ce a pierdut.

"Ea a jucat mai bine decît mine. Astăzi a fost mai bună şi mai activă. Am avut şansa să cîştig primul set, dar nu mi-am făcut serviciul"

Mi-a fost greu să gestionez situaţia. Am vrut să ajung iar în finală şi să egalez performanţa de anul trecut, dar mi-a fost greu.

Am fost blocată mental, acolo a fost problema. Acum mă simt mai bine şi voi învăţa din această greşeală. Mă voi relaxa şi o voi lua de la capăt.

Mă aşteaptam la un asemenea eşec. Am jucat foarte bine mult timp şi era inevitabil să am o scădere. Eram pregătită. Nu vreau să dramatizez, ci să gîndesc pozitiv şi să merg înainte", a spus Halep.

Jucătoare noastră a oferit şi o declaraţie surpinzătoare, legată de întîlnirile cu Alize Cornet.

"Am mai jucat cu ea şi cred că am bătut-o de fiecare dată", a adăugat Halep.

După acest meci, Cornet a ajuns la trei victorii în faţa lui Halep şi are o singură înfrîngere.

Cele două s-au întîlnit în 2011, cînd Cornet s-a impus la Monterrey, în 2013 la Sofia, cînd a cîştigat Halep, şi în 2014, la Dubai, cînd Halep a abandonat în setul doi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
706954559426586
Mariana Mitru  •  04 Mai 2015, 09:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  04 Mai 2015, 01:41

asa se intampla cand vrei sa pacalesti sportul...te mai si pedepseste...poate data viitoare va fi mai bine

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  04 Mai 2015, 01:06
Postat de catalynn pe 03 Mai 2015, 19:44

"Voi" ați rămas foarte putini. După ce a refuzat Naționala, respectiva nu mai interesează pe prea mulți, de unde înainte lumea se strângea la meciuri prin puburi ca la fotbal si avea galerie peste tot acum, deși arena era aproape goală (si fiind turul 1 nu cred ca prețurile erau prohibitive iar Alize Cornet o adversara care ar fi meritat văzuta live) nu mai era nimeni cu steaguri si "hai Simona!" desi in Madrid exista o uriașa comunitate românească. Poate ca unii o si urasc, nu stiu, insa majoritatea, ca si mine, ne bucurăm când mănâncă bătaie pt ca nu mai trebuie sa dam de articole desprea ea in orice ziar deschizi, sau pe posturile TV de sport. Cu ocazia asta poate mai găsim si articole despre Irina Begu sau Andreea Mitu care inca reprezintă cu cinste Romania pe unde se duc. O surpriza plăcuta a fost transmisiunea Dolce care nu ne-au mai saturat cu reclama aia Dedeman, cum au făcut la meciul FedCup cu Canada când practic in fiecare pauza o difuzau.

Auzi,cind zici...ne bucurăm când mănâncă bătaie pt ca nu mai trebuie sa dam de articole desprea ea in orice ziar deschizi, sau pe posturile TV de sport. Te inseli amarnic,din contra,o sa citesti si mai multe articole si vor fi si mai multe dezbateri pe tema asta.GARANTAT!Pentru ca trebuie,neaparat,desfacut firul de par in patru si facut o analiza a situatiei.Tipic romanesc.Iar sa te bucuri cind un compatriot este invins este de-a dreptul culmea proastiei.Simona,va juca in Fed Cup,probabil va fi si capitanul echipei,iar suporterii adevarati,vor fi alaturi de ea,tot timpul,si peste tot! P.S. Majoritatea sportivilor,chiar mai mari decit Simona, (SERENA,URLATOVA,FEDERER,etc.) de-a lungul anilor au refuzat,politicos,anumite prezente la nationala,din motive foarte bine intemeiate,si nimeni,nu a avut de obiectat.Dar,romanul,este mai cu mot,face pe patriotul,in fata calculatorului,si Moldova este instrainata tarii,dar nu zice nimeni nimic!Sper,ca ai inteles aluzia?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează