SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

ROLAND GARROS 2019 // Șoc și consternare! Madison Keys a asistat la un moment incredibil la Roland Garros

Madison Keys privește consternată cum băiețelul căruia îi dăruise prosopul rămâne fără suvenirul mult râvnit // Captură
Madison Keys privește consternată cum băiețelul căruia îi dăruise prosopul rămâne fără suvenirul mult râvnit // Captură

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 14:40

Madison Keys (24 de ani, 14 ATP) s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, după victoria în minimum de seturi izbutită în fața cehoaicei Katerina Siniakova (23 de ani, 42 WTA), scor 6-2, 6-4.

O victorie de rutină, fără nicio tensiune petrecută pe durata meciului, a fost umbrită de unele momente controversate petrecute la final. Americanca i-a aruncat prosopul unui băiețel aflat în tribună, însă accesoriul i-a fost smuls cu brutalitate de un bărbat aflat în imediata lui apropiere.

Americanca, semifinalistă la ediția de anul trecut, a rămas consternată în fața gestului total deplasat al bărbatului, care l-a privat pe puști de un suvenir de care și-ar fi adus aminte toată viața. Bărbatul n-a fost menajat pe Twitter, unde a fost pus la punct pentru reacția sa de neînțeles. 

Pentru un loc în semifinale, Keys se va duela cu australianca Ashleigh Barty (8 WTA, 23 de ani). Câștigătoarea acestui meci va da în penultimul act peste învingătoarea partidei Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) - Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA).

Vezi și: Anna Tatishvili va pierde toți banii primiți la Roland Garros! A fost acuzată de non-combat

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
badeadorian
badeadorian  •  04 Iunie 2019, 17:01

O reactie de caracter ar fi fost sa-i dea copilului , in acel moment, racheta din final de meci !!! Dar probabil a considerat ca o racheta costa ......

ionnis
ionnis  •  04 Iunie 2019, 16:28

N-a aruncat bine :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează