SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Magicienii şi-au intrat în rol la US Open!

Articol de - Publicat duminica, 05 septembrie 2010 00:00

Tenisul-spectacol încă trăieşte. În nici o săptămînă de US Open s-au strîns măcar trei exemple de măiestrie. Francesca Schiavone, Roger Federer, Victor Hănescu. Tot atîtea lovituri care au ridicat tribunele în picioare.

Prima săptămînă de la US Open a oferit de toate. Surprize, plăcute sau mai puţin, momente dramatice, precum colapsul Viktoriei Azarenka, eliminări-şoc, meciuri lungi şi intense. Puncte frumoase, disputate. Multe, aproape fiecare meci putînd să furnizeze o propunere de top. Deasupra tuturor execuţiilor de pînă acum par să se situeze însă trei.

1. În ordine cronologică, prima îi aparţine lui Roger Federer şi a fost reuşită luni noapte, în meciul său din primul tur, contra argentinianului Brian Dabul. A fost o ispravă asemănătoare cu cea de anul trecut, din semifinala contra lui Novak Djokovici, tot de la US Open. O minge care-l depăşeşte, Roger aleargă pînă puţin dincolo de linia de fund şi o preia pe traiectoria descendentă, trimiţînd-o înapoi printre picioare. A fost o lovitură direct cîştigătoare curată, adversarul rămăsese departe şi total surprins.

2. A doua realizare este a lui Victor Hănescu, cel care e considerat unul dintre cei mai sobri şi mai reţinuţi jucători din circuit. În meciul, pierdut totuşi, cu francezul Michael Llodra, de vineri noapte, cînd servea ca să rămînă în setul al doilea, românul a izbutit un moment de magie. Pe o minge înaltă, în apropierea fileului, tocmai bună pentru smash, Victor a mimat lovitura puternică, a lăsat mingea să coboare mult şi a plasat-o scurt, cu reverul, în terenul advers. Inutil de adăugat că, după aceea, n-a schiţat nici un gest de sărbătorire.

Mingea lui Victor a fost situată pe locul 2 în Top 3 ale celor mai spectaculoase faze ale zilei în cadrul emisiunii "Game, Set & Mats" de la Eurosport, alegerea pentru locul 1 fiind un punct al lui Andy Murray.

3. A treia la rînd a fost campioana de la Roland Garros, Francesca Schiavone. În meciul cu Alona Bondarenko de vineri, italianca a avut o reuşită asemănătoare cu a lui Federer, doar că în cazul ei nu a fost lovitură direct cîştigătoare. Da, Francesca nu s-a ferit să alerge şi apoi să trimită mingea printre picioare. Imediat a venit la fileu şi a încheiat punctul, după care a sărbătorit frenetic, în stilul ei deschis şi exuberant.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
pokerman11
pokerman11  •  05 Septembrie 2010, 20:10

Daca doriti sa invatati poker de la profesionisti si sa primiti bani fara depozit cu care sa incepeti, intrati pe a n y t w o . ro Scoala poker (lectii poker, traininguri video), cele mai bune oferte de rakeback pe cele mai mari site-uri de poker si 20 de euro g ratis la unibet pe any two . r o

xpigames
xpigames  •  05 Septembrie 2010, 12:16

google: xpi games jocuri foarte caterinca

dani_sm
dani_sm  •  05 Septembrie 2010, 10:43

daca nu atasati video mai bine va lasati de astfel de articole

Vezi toate comentariile (3)
Comentează