SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

Marcel Răducanu, după suspendarea Simonei Halep: „Patru ani? Aoleu, săraca! Eu zic că e gata, se lasă”

Marcel Răducanu
Marcel Răducanu

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 19:53 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 21:26

Fostul internațional Marcel Răducanu (68 de ani), stabilit în Germania, acceptă că Simona Halep se poate să fi greșit, însă susține că „au fost atâția sportivi dopați, inclusiv fotbaliști, dar niciunul n-a luat o pedeapsă atât de drastică”.

Suspendarea de 4 ani a Simonei Halep l-a surprins pe Marcel Răducanu. „Patru ani?! Aoleu, săraca!”, a fost prima reacție a fostului internațional român. Stabilit în Germania, din 1982, legendarul jucător al Stelei și al Borussiei Dortmund crede că nu mai e nicio șansă ca sportiva constănțeancă, acum în vârstă de 31 de ani, să se întoarcă cu succes în tenisul de performanță.

Dacă au avut probe atât de puternice ca să-i dea 4 ani de suspendare Simonei Halep, de ce a fost nevoie de un an pentru o decizie?
HALEP, SUSPENDATĂ
Dacă au avut probe atât de puternice ca să-i dea 4 ani de suspendare Simonei Halep, de ce a fost nevoie de un an pentru o decizie?

„Și dacă obține o reducere a pedepsei la Lausanne, să zicem la doi ani, e mult timp. Ok, se va antrena în continuare, dar îi vor lipsi meciurile. Ceea ce, știe orice sportiv, contează enorm. Meciurile sunt meciuri. Eu zic că e gata", a comentat Răducanu.

Marcel Răducanu, despre pedeapsa Simonei Halep: „N-am auzit în viața mea de-o asemenea suspendare!”

Fostul internațional s-a arătat șocat de pedeapsa drastică primită de Simona: „Poate nu știu eu, dar n-am mai auzit în viața mea ca un sportiv să fie suspendat atâția ani. Și s-au dopat atâția, inclusiv fotbaliști. Mutu, chiar de două ori. Și-n Anglia, și apoi, în Italia. Și-a luat de fiecare dată câteva luni, din ce-mi mai aduc eu aminte”.

Adi Mutu a fosdt testat pozitiv, cu cocaină, în 2004, pe vremea când evolua la Chelsea. A luat atunci 7 luni de suspendare. În 2010, pe când era la Fiorentina, el s-a văzut suspendat 9 luni, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină în 2 rânduri.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE SUSPENDAREA SIMONEI HALEP: 

Simona Halep, atacată de fosta adversară de la US Open: „Mare dezamăgire când idolii tăi se dovedesc trișori. E frustrant, nu e o luptă corectă!”

Prima reacție a Simonei Halep după suspendarea de 4 ani: „Totul s-a întâmplat după ce grupul de experți mi-a aflat identitatea!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  12 Septembrie 2023, 21:16

Baaaa intrebati oamenii din tenis lasati ne cu specialistii din fotbal, bine ca nu comenteaza si ce a facut Romania la volei…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează