SPORTURI  »  TENIS  »  IPOSTAZĂ

VIDEO Maria Sharapova, lângă o cabană, la plajă: „Aveți vreo cascadă de recomandat?”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 13:38 / Actualizat marti, 25 august 2020 13:00

Rusoaica Maria Sharapova (33 de ani) s-a lăsat de tenis în luna februarie a acestui an, după o perioadă de accidentări frecvente și rezultate care nu au mai fost la înălțimea pretențiilor unui cvintuple câștigătoare de Grand Slam.

Relaxată, zâmbitoare, Maria Sharapova pare în vacanță. Pe pietre, lângă o căbănuță, Maria a cerut ajutorul fanilor pentru a descoperi locuri pitorești pe care să le mai viziteze: „Am găsit cele mai frumoase locuri pentru înot. Dar drumurile până la ele au fost destul de accidentate. Aveți vreo sugestie de cascadă de vizitat?!”, a scris Sharapova pe Instagram, unde a postat. 

+21 FOTO

Sharapova și mănușile de box

Departe de terenurile de tenis, Maria Sharapova profită din plin de timpul liber de care nu beneficia aproape deloc în circuit. Rusoaica s-a relaxat recent în Malibu, alături de iubitul ei, iar acum pare că și-a găsit un nou hobby. 

Mai exact, frumoasa blondă a lăsat rachetele de tenis pentru mănușile de box. Într-un clip publicat recent pe Instagram, Sharapova se antrenează în diverse locații alături de un instructor de box. 

FOTO. Imagini spectaculoase cu Maria Sharapova: 

+21 FOTO

În februarie, Maria Sharapova a spus „adio” tenisului

Maria Sharapova a postat în februarie 2020 un mesaj emoționant de retragere:„Cum lași în urmă singura viața pe care ai cunoscut-o vreodată? Cum te îndepărtezi de arenele pe care te-ai antrenat de când erai doar o fetiță, de jocul pe care îl iubești, unul care îți aducea lacrimi nevăzute și bucurii nespuse, un sport în care ai găsit o familie, alături de fani care au fost în spatele tău mai bine de 28 de ani? Sunt nouă în asta, așa că vă rog să mă iertați. La revedere, tenis”, a declarat Sharapova pentru VanityFair.

Citește și alte știri despre tenis: 

Serena Williams se teme de Covid-19: „Am la mine 50 de măști!” » Proiectul colosal la care a lucrat: „De ce nu am făcut asta acum 20 de ani?!”

VIDEO Simona Halep, despre participarea la US Open: „În condițiile actuale, nu merg”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
neubert
neubert  •  11 August 2020, 14:44

Nu ne-o mai tot aratati pe trisoare!

belane
belane  •  11 August 2020, 14:32

The Wall

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close