SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS, HALEP - OSTAPENKO, 16:00, EUROSPORT, PROTV, GSP

McEnroe e cu ochii pe Simona! A analizat jocul Simonei și a găsit ce trebuie să îmbunătățească: "Sunt sigur că Darren Cahil lucrează la asta"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 10:24

Simona Halep - Jelena Ostapenko este finala de la Roland Garros 2017. (Citește aici totul despre meciul Halep - Ostapenko)

Simona a jucat excelent la turneul de la Paris și i-a atras atenția americanului John McEnroe, septuplu câștigător de Grand Slam. Acesta a vorbit despre Simona Halep și a descoperit ce trebuie să îmbunătățească în jocul ei.

"Este o foarte bună atletă. Nu e o jucătoare foarte înaltă, dar are calităţi fizice. Este o alergătoare desăvârşită şi o urmăresc de mult timp, de când Virginia Ruzici mi-a spus despre ea.

Simona are nevoie de mai multă elasticitate mentală. Trebuie să demonstreze că se poate adapta la situaţiile dificile, atunci când e nevoie să se ridice de jos.

Sunt convins că Darren Cahill (n.r. antrenorul Simonei) lucrează foarte mult la asta și că încearcă să o aducă în cele mai bune poziţii în cariera ei", a spus McEnroe pentru adevarul.ro.

*** Specialistul Gazetei Sporturilor în tenis, Iulian Pavel, este la Paris și vă oferă cele mai importante informații de la Roland Garros ***

 Citește și: EXCLUSIV Corespondență de la Paris » Nu o cheamă Jelena! 10 lucruri NEȘTIUTE despre Ostapenko: "Atunci când avea 14 ani, a promis un singur lucru!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
130224964197422
Levy Levytroussers  •  12 Iunie 2017, 16:15

nu-mi place Mc 'n 'Roll asta :( E manipulabil ca un siret de tenisi

chris_bu67
chris_bu67  •  10 Iunie 2017, 12:45

Hai,ROMÂNIA,hai,SIMONA!

spion_kop
spion_kop  •  10 Iunie 2017, 11:03

articol publicat pe adevarul.ro la 07:45, Iulian Anghel a devenit "Iulian Pavel", "Specialistul Gazetei Sporturilor în tenis", "corespondentul gsp la Paris", etc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close