SPORTURI  »  TENIS  »  ITF BUCUREŞTI

Mihaela Buzărnescu, în turul doi al turneului ITF

Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 13:19

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul unu, s-a calificat, miercuri, în turul doi al turneului ITF de la Bucureşti, dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari.

Buzărnescu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-1, pe Larisa Sporea şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Sabina Lupu, care a trecut, cu scorul de 6-0, 6-1, de Cristina Ene, beneficiară a unui wild-card.

Jucătoarea Cristina Adamescu, venită din calificări, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-2, 7-5, pe Nicoleta Dan şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Andreea-Roxana Văideanu (Italia).

Sportiva Laura-Ioana Andrei, a patra favorită a competiţiei, a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 7-5, pe Georgiana Pătraşc, jucătoare venită din calificări, şi va juca, în turul doi, cu Nicoleta-Cătălin Dascălu, beneficiară a unui wild-card, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-4, de Ana Mihaela Vlăduţu.

Jucătoarea Alexandra Ion, venită din calificări, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-1, pe Raluca Miţă şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Camelia-Elena Hristea, cap de serie numărul 8.

Sportiva Biana Hîncu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Ilinca Stoica şi va juca, în turul doi, cu Raluca Elena Platon, a şaptea favorită a competiţiei.

Jucătoarea Cristina-Andreea Mitu, a doua favorită a competiţiei, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-0, 6-2, pe Alexandra Damaschin şi va juca, în faza următoare, cu Julia Kimmelmann (Germania), care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, Julia Stamatova (Bulgaria).

Sportiva Diana Marcu, beneficiară a unui wild-card, a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-2, de Min Liu (China), jucătoare venită din calificări.

În proba de dublu de la Bucureşti, perechea Mihaela Buzărnescu/Cristina Dinu, cap de serie numărul unu, a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-1, cuplul Carla Georgescu/Min Liu (Australia/China) şi va juca, în semifinale, cu învingătoarele partidei dintre perechea Alexandra Damaschin/Cristina-Andreea Mitu, cap de serie numărul 4, şi cuplul Cecilia Estlander/Katharina Negrin (Finlanda/Austria).

Perechea Sabina Lupu/Ilinca Stoica a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 7-5, 6-0, cuplul Raluca Elena Platon/Andreea-Roxana Văideanu (România/Italia), cap de serie numărul 3, şi va juca, în semifinale, cu învingătoarele partidei dintre perechea Elora Dabija/Diana Marcu şi cuplul Laura-Ioana Andrei/Camelia-Elena Hristea, cap de serie numărul 2.

Citește și:

„Bombă” în eșalonul secund » 4 echipe nu au luat licența pentru Liga 2. Primele reacții în acest caz
Liga 2
„Bombă” în eșalonul secund » 4 echipe nu au luat licența pentru Liga 2. Primele reacții în acest caz
Dan Șucu, discurs fără precedent la adresa lui Daniel Niculae: „Nu vreau să văd asemenea oameni în fața mea!”
Superliga
Dan Șucu, discurs fără precedent la adresa lui Daniel Niculae: „Nu vreau să văd asemenea oameni în fața mea!”
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează