SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

MM Stoica, reacție dură în timpul meciului Halep - Sharapova » A jignit-o pe rusoaică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 12:36

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a avut un derapaj în timpul meciului dintre Simona Halep și Maria Sharapova.

Imediat după finalului primului set, câștigat de Halep cu 6-2, MM Stoica a postat un mesaj jingitor la adresa rusoaicei Maria Sharapova. Oficialul stelist a numit-o pe adversara Simonei Halep "un cal dopat și răcnitor", fâcând referire la faptul că Sharapova a fost suspendată 15 luni după ce s-a dopat cu Meldonium.

"Chinezii o încurajează pe Sharapova crezând că e Brienne of Tarth (n.r. un personaj din serialul Game of Thrones). Hai Simona, bate calul dopat și răcnitor", a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe facebook.

clipboard01

Vezi aici totul despre meciul Simona Halep - Maria Sharapova

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (26)
roberto.n
roberto.n  •  05 Octombrie 2017, 22:50

Mihai Stoica este un om super inteligent! Un intelectual cu multi ani de studii care din pacate nu este apreciat de multi *** si frustrati in Romania. Daca toti cei care il critica si il jignesc, ar fi avut jumatate din clasele pe care are MM, Romania ar fi fost cu mult peste Japonia sau Statele unite!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  05 Octombrie 2017, 07:54
Postat de khal_37 pe 04 Octombrie 2017, 13:10

MM spune lucrurilor pe nume, la fel ca si in cazul mizeriei extremistilor antiromani cfr.

Mai intai sa spuna lucrurile in care e implicat el, pe urma sa ajunga sa vorbeasca de Sharapova care a castigat cat el nici nu poate sa viseze. In plus o mai si jigneste, asta inseamna sa spui lucrurile pe nume? Dar el ca s-a imbatat ca porcul si n-a ajuns la meciul de la elvetieni in Cupa Uefa de ce nu spune lucrurilor pe nume ?

liverpool_33
liverpool_33  •  04 Octombrie 2017, 16:30

Poate vede aia si intelege mesajul..Ii ia la infractor si bruma de bani ce i a mai ramas..;))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează