SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Moda Venus! » Sora Serenei Williams a şocat cu look-ul afişat la US Open

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 23:29

Cea mai mare dintre surorile Williams a frapat prin ţinuta ei de la US Open, dar şi prin meşa de culoare mov.

Învingătoare pe cimentul american de la US Open în 2000 şi 2001, Venus Williams, acum numărul 60 mondial, a fost în centrul atenţiei în prima zi de la New York. Cea mai mare dintre surorile Williams nu a ieşit în evidenţă prin jocul ei, chiar dacă a trecut cu 6-1, 6-2 de belgiana Kirsten Flipkens, a 12-a favorită, ci prin ţinuta sa.

Îmbrăcată într-o rochiţă înflorată, în care dominau culorile vii, Venus şi-a asortat şi coafura. A apărut cu o meşă imensă, de culoare mov. Cea care nu a pierdut niciodată în primul tur la US Open a avut grijă şi de accesorii. A jucat cu un imens inel argintiu, iar pe unghiile vopsite tot în mov şi-a lipit strasuri argintii, dar şi fluturaşi. (foto 2)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
unfake
unfake  •  29 August 2013, 17:21

Mărene, da' ce preocupari barbatesti ai matali !... Esti un ziarist foarte talentat si harnic si documentat. Cred ca stii si limbi straine. Mai scrie din astea, celebritatea te asteapta dupa colt.

gabrielaj
gabrielaj  •  28 August 2013, 12:17

tipic africanilor la ei sobrietate nu exista trebuia sa isi mai asorteze si chilotii si facea un nou trend printre jucatoare. ....si oricum nu e parul ei hahahahaha ma enerveaza hulk sper sa piarda sa nu ajunga in finala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează