SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Nadal a simţit aceleaşi dureri ca anul trecut

Nadal
Nadal

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Rafael Nadal a explicat la conferinţa de presă de ce a abandonat în meciul cu Andy Murray din sferturile de finală ale Australian Open-ului. "La sfîrşitul setului al doilea am căzut şi am simţit o durere pe care am experimentat-o şi anul trecut. Ce puteam să fac?  Nu-mi place să mă retrag. Oricum nu puteam să cîştig meciul, îmi pare rău pentru Andy că s-a terminat aşa! Nu ştiam despre ce e vorba şi nu voiam să repet aceeaşi greşeală pe care am făcut-o anul trecut, cînd am jucat cu dureri", a spus cîştigătorul de anul trecut de la Australian Open. Spaniolul l-a lăudat pe Andy Murray, despre care a spus că este într-o formă senzaţională şi că poate să se impună la Melbourne.

"De şase luni nu am mai avut probelme la genunchi. Totul s-a întîmplat din cauza unei mişcări greşite şi nu din cauza faptului că genunchiul e obosit. Cred că nu e ceva grav!"
Rafael Nadal

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
 •  26 Ianuarie 2010, 23:15

calimero,nu mai vb aiurea,ca nu esti doctor

 •  26 Ianuarie 2010, 20:13

un blat frumos......

 •  26 Ianuarie 2010, 17:24

este orice nadal dar nu las. a recunoscut ca pierdea oricum meciul, era clar

Vezi toate comentariile (8)
Comentează