SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Nadal îl va întîlni pe Soderling în finala de la Roland Garros » Reîntîlnirea

Rafael Nadal, Nadal
Rafael Nadal, Nadal

Articol de - Publicat sambata, 05 iunie 2010 00:00

Rafael Nadal şi Robin Soderling vor fi din nou faţă în faţă la Roland Garros. De data aceasta în finală.

Rafael Nadal nu caută răzbunarea. Aşa a mărturisit atunci cînd a fost întrebat despre întîlnirea cu Soderling din finala de duminică. Dar, vrea să simtă din nou gustul victoriei pe zgura de la Paris. Un lucru care i-a lipsit în 2009, cînd Soderling îl învingea încă din "optimi". În plus, posibila victorie din capitala Franţei i-ar putea aduce ca bonus şi poziţia de lider mondial.

Ieri, Nadal a triumfat în semifinala stîngacilor, învingîndu-l pe Jurgen Melzer din Austria cu 6-2, 6-3, 7-6 (6). A transpirat doar pe final de partidă, cînd, deşi a servit pentru meci la 5-4, a ratat această oportunitate. Pînă la urmă s-a impus la tie-break şi rămîne fără set pierdut la Roland Garros. În semifinala dreptacilor, Robin Soderling a trecut de Tomas Berdych cu 6-3, 3-6, 5-7, 6-3, 6-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  05 Iunie 2010, 14:15

Referitor la andrsj(probabil nu cunoaste literele "e" si "i",deoarece imi imaginez ca andrei ar fi vrut sa scrie).Se pare ca "rettarzii"(conform noilor reguli DOOM pe care andrsj il stie la perfectie,retardat se scrie "rettardat")fani Nadal stiu sa aprecieze tenisul frumos si puterea de lupta a acestui baiat,pe langa incontestabilele(vezi DEX) sale calitati. PS:pe viitor,ca sa nu te faci de ras,sa stii ca "inafara"se scrie"in afara".Nu

 •  05 Iunie 2010, 12:31

Oare rettarzii fani Nadal mai cunosc si alte cuvinte inafara de VAMOS? Ma indoiesc.

 •  05 Iunie 2010, 11:52

Vamos Rafa,arata lumi intregi ca tu esti adevaratul nr.1 in lume la tenis.Exact finala care mi-am dorito Nadal-Soderling pt.a ne lua revansa de anul trecut,si sa arati NAdal ca anul trecut a fost o intamplare eliminarea ta din optimi de Soderling.VAMOS RAFA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close