SPORTURI  »  TENIS  »  ÎNFRUNTARE

Nadal şi Djokovici vor juca un meci de tenis pe "Santiago Bernabeu"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 13:27

Novak Djokovici şi Rafael Nadal se vor înfunta pe 14 iunie pe stadionul "Santiago Bernabeu" şi speră să bată recordul de asistenţă la un meci de tenis. Numărul unu şi numărul doi mondial vor ca la partida lor să vină 80.000 de spectatori."Sînt foarte fericit pentru că evenimnetul caritabil care se va desfăşura pe  Stadionul Santiago Bernabeu e confirmat", a scris pe Facebook Nadal. Recordul care trebuie bătut este de 35.681 de oamenii prezenţi la un meci de tenis şi datează din 8 iulie 2010, cînd Kim Clijsters şi Serena Williams au jucat pe stradionul "King Baudouin" din Bruxelles. Iniţial, meciul de la Madrid trebuia să se dispute între Nadal şi Federer, dar elveţianul a refuzat în cele din urmă.

Banii încasaţi din vinderea biletelor vor merge către fundaţiile lui Rafael Nadal şi a clubului Real Madrid.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andrsj
andrsj  •  11 Aprilie 2012, 11:38

Cred ca spusele lui Nadal la adresa lui Federer la inceputul anului au contat.Ma gandesc ca s-a suparat. Oarecum ii dau dreptate , daca contextul conflictului il avantajeaza.

damaris88
damaris88  •  10 Aprilie 2012, 17:29

da sa ii fie rusine dar vrea sa se preg pt olimpiada ..asta e

mihaienache
mihaienache  •  10 Aprilie 2012, 17:09

daca federer a refuzat parca nu mai e char asa de mare caracter...rusine:(((

Vezi toate comentariile (3)
Comentează