SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Năstase răspunde printr-un nou derapaj: "Sunt niște cretini, vor senzație! O să îi dau în judecată" » FRT îl susține: " Cei din presa britanică nu au cultură"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 12:25

Jurnaliștii britanici au fost scandalizați de remarcile rasiste făcute de Ilie Năstase la adresa Serenei Williams, iar Federația Internațională de Tenis a declanșat o anchetă, însă fostul tenisman răspunde și anunță că totul a fost fabricat de presă. 

"Jurnaliștii britanici sunt niște cretini. Ăia vor senzație și asta i-a interesat. Au vrut scandal înaintea meciului. Serena este neagră, partnerul ei e alb, copilul o să iasă ciocolatiu. Unde e rasismul?

Așa fac, vor scandal. Și cu cât sunt mai mult implicați românii, cu atât vor mai mult. O să îi dau în judecată! Să mă suspende pe mine federația la 70 de ani?", a reacționat Ilie Năstase, citat de Digi24.

În timpul conferinței de presă dinaintea disputei de la FED Cup, cu Marea Britanie, Simona Halep a primit întrebări legate de sarcina Serenei Williams, iar pe fundal au fost auzite cuvintele lui Năstase: "Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?" (detalii AICI)

"Vom da răspunsuri dacă va fi cazul. Dar cu regret o spun că dacă cei din presa britanică nu îl cunosc pe Ilie Năstase ajuns la vârsta de 71 de ani cu glumele pe care le face și cu felul său spontan și cu tot ceea ce face, înseamnă că nu au cultură. N-a fost nicio rea intenție, a zis-o foarte în glumă, e exclus ceea ce insinuează presa britanică" George Cosac, președinte FRT, la TV Dolce Sport 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
bogol
bogol  •  23 Aprilie 2017, 16:06

WOW, daca Nastase nu vede rasismul in comentariile lui, asta e problema lui. Unii sunt atat de rasisti, incat nici macar nu stunt capabil sa realizeze asta. Dar FRT ar face bine sa nu fie complice la un asemenea comportament penibil! Este o rusine!

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Aprilie 2017, 21:22

Un nesimtit rasist ,fara educatie. La o festivitate de gala a Turneului Campionilor a fost invitat de onoare. Cobora niste scari .Avea o cutie cu mingi. Trei. Simbolic a dat cu racheta intr-o minge.A doua , a treia. A ajuns la prezentatoare. Aceasta l-a intrebat: gata cu mingile ? mai am una ,dar nu v-o pot arata ! raspunde Nastase. Stupoare in lumea buna aflata in sala.Prezentatoarea dupa cateva clipe de uimire si-a reluat discursul. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  22 Aprilie 2017, 18:49

Comportamentul lui Nastase nu a fost demna de haina militara si nici de sportul de performanta!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează