SPORTURI  »  TENIS  »  GUANGZHOU

Nici de data aceasta » Sorana Cîrstea s-a oprit din nou în semifinalele unui turneu

10.200 de dolari va primi Sorana Cîrstea în urma turneului din China // Foto: Reuters
10.200 de dolari va primi Sorana Cîrstea în urma turneului din China // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 septembrie 2012 20:07

Sorana Cîrstea s-a oprit pentru a patra oară în 2012 în semifinalele unui turneu. La Guangzhou, românca a fost învinsă de Laura Robson.

Aventura Soranei Cîrstea în cel de-al treilea oraş al Chinei s-a încheiat ieri, în semifinale. Pe hard-ul albastru, românca a pierdut în două seturi şi în 90 de minute, 4-6, 2-6. Sorana nu a reuşit să avanseze în 2012 mai departe de această fază în nici un turneu.

După Pattaya City, Barcelona şi Stanford a venit şi rîndul Guangzhou. Jucătoarea în vîrstă de 22 de ani a ajuns în două finale în toată cariera sa, pierzînd una, la Budapesta în 2007, şi cîştigînd-o pe cealaltă, la Taşkent. În meciul cu Robson, Sorana a avut probleme la serviciu, mai ales în setul al doilea, adversara sa reuşind să cîştige de trei ori pe serviciul său.

Pentru britanica în vîrstă de 18 ani este prima finală a carierei şi ce a început la US Open, acolo unde le-a învins pe Kim Clijsters şi Na Li, pare să continue. Laura Robson şi-a făcut o intrare tumultuoasă în lumea tenisului, în 2010, pe cînd avea 16 ani, ea a spus: "Unele fete din circuit sînt curve. Merg cu fiecare bărbat care le iese în cale şi îşi fac un nume foarte prost".

Robson este campioana din 2008 de la Wimbledon, la junioare, şi este una dintre speranţele britanicilor în tenisul feminin, fiind şi vicecampioană olimpică la Londra, alături de Andy Murray.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează