SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Niculescu şi Halep sînt în “optimi” la Doha » Fete pe val

Monica Niculescu va întîlni un adversar accesibil în turul 3. FOTO Reuters
Monica Niculescu va întîlni un adversar accesibil în turul 3. FOTO Reuters

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2012 20:37

Monica a trecut de a opta jucătoare a lumii, Vera Zvonareva, iar Simona de Iveta Benesova


Româncelor le place în însorita Doha. După spadasinele care au ocupat locul al treilea cu echipa în etapa de Cupă Mondială din Qatar, a venit rîndul jucătoarelor de tenis să se bucure de gradele cu plus de acolo. Ieri, Monica Niculescu şi Simona Halep şi-au cîştigat dreptul de a evolua în turul al treilea la turneul cu premii de 2.168.400 de dolari.

Monica a reuşit să ajungă acolo după ce adversara sa, Vera Zvonareva, a abandonat la scorul de 7-5, 3-2 în favoarea româncei. A opta jucătoare a lumii nu s-a recuperat complet după accidentarea la şold pe care a invocat-o şi săptămîna trecută la Pattaya în faţa Soranei Cîrstea. Abandonul rusoaicei a însemnat cel de-al doilea succes al Monicăi în faţa jucătoarelor de Top 10, după ce în 2011 o învinsese pe Na Li la Beijing. Niculescu va lupta pentru un loc în "sferturi" cu Katerina Bondarenko, locul 90 WTA.

Simona a dublat succesul din primul tur în faţa Danielei Hantuchova cu cel de ieri obţinut în partida cu cehoaica Iveta Benesova, de care a trecut cu 6-4, 6-4. "E una dintre cele mai mari victorii ale carierei mele. Am simţit unele dureri la piciorul drept, dar am continuat să lupt", a spus Halep, după meciul cu slovaca Hantuchova. Simona a trecut din nou peste dureri şi a obţinut ieri cel mai bun rezultat într-un turneu Premier. Lucrurile se complică pentru ea, în turul trei urmînd s-o întîlnească pe învingătoarea din partida Victoria Azarenka-Mona Barthel.

22.000 de dolari vor primi pentru accederea în turul al treilea la Doha Simona Halep şi Monica Niculescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dexter71
dexter71  •  16 Februarie 2012, 10:12

Mona Halep, end of the line cu Azarenka, mai ales ca e si accidentata. Curat ghinion sa cada cu "tenniss machine" Vika :) Niculeasca are o sansa buna, sper sa nu faca surpriza :). Mult succes fetelor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează