SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT WTA

Noul clasament WTA » Halep a revenit în Top 5! Numărul româncelor în Top 100 a crescut

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 08:54

Astăzi, WTA a publicat noul clasament și au avut loc schimbări importante, după turneul de la Madrid.

Simona Halep, câștigătoarea competiției, a urcat două locuri și se află pe poziția a 5-a, cu 4.650 de puncte. Înaintea româncei se află Serena Wiiliams, Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska și Garbine Muguruza.

Maria Șarapova a ieșit din Top 10 WTA, fiind acum clasată pe locul 12, locul ei fiind luat de Timea Bacsinszky, care a urcat de pe 15 pe 10.

Top 10 WTA

1. Serena Williams 8.235p
2. Angelique Kerber 5.740p
3. Agnieszka Radwanska 5.665p
4. Garbine Muguruza 4.847p
5. Simona Halep 4.650p
6. Victoria Azarenka  4.530p
7. Roberta Vinci 3.505p
8. Belinda Bencic  3.330p
9. Petra Kvitova 3.067p
10. Timea Bacsinszky 3.065p

 

5 românce în top 100

După turneul de la Madrid, România are cinci reprezentate în top 100 WTA. 

Halep este pe locul 5, Monica Niculescu se află pe locul 34, iar Irina Begu se clasează pe locul 35.  Alexandra Dulgheru este pe locul 98, iar Sorana Cîrstea a revenit în prima sută mondială, urcând de pe locul 127.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
760980977356088
Ionascu Costy  •  09 Mai 2016, 17:05
Postat de Robert Damian pe 09 Mai 2016, 14:31

Tu nu traiesti si nu te hranesti decat din URA care o ai,exacerbata ,impotriva Simonei Halep!!!Sigur,pomenind in postarea ta si cuvantul Steaua,50% inteleg de unde o asemenea deviatie de gandire si comportament!!Halep,nu este o sportiva a clubului Steaua,nu este decat o jucatoare ROMANA de tenis care este fan al echipei Steaua!!!Putea fi al ORICAREI ALTE ECHIPE!!!Ea joaca TENIS,sub steagul ROMANIEI,oriunde merge in lume,ESTE CONSIDERATA JUCATOAREA ROMANA DE TENIS,SIMONA HALEP!!Cealalta parte a URII tale de 50% contra ei,provine de la faptul ca tu i-ti faci un tel din a improsca cu noroi ORICE CAMPION ROMAN,doar din placerea PATOLOGICA de a INSULTA,JIGNII SI UMPLE DE LATURI oameni care nu ti-au GRESIT CU NIMIC,sau din FRUSTRAREA ca tu esti un ZERO social,si nu ESTI BUN DE NIMIC!!!Cauta un medic,poate.......poate!!!!Desii......ma indoiesc ca mai ai vre-o sansa!!!!

CORECT SI ADEVARAT,ROBERT DAMIAN

201.
201.  •  09 Mai 2016, 16:54
Postat de wowmashha pe 09 Mai 2016, 13:30

cand combini ciuda cu frustratrea deviezi de la subiect . dar nu-ti dai seama ca altii muuuult mai destepti ca tine vad in ce ap[e te scalzi si din 2 sau 3 cuvinte te fac de te ia durerea de cap . asa se intampla cu tine . *** ***i . sa-ti dau un mic exemplu . sa zicem ca halep pierdea in finala de doi bani jumate cu cibulkova . voi cei care o sustineti neconditionat trebuia sa gasiti ceva de care sa va legati . doar nu ramaneati de fazani . si incepeati sa comentati ca oricum a castigat o caruta de bani jucand finala ca halep este oricum multumita ca si-a rotunjirt conturile . ... etc ... etc ... esenta lucrurilor este ca voi nu iesiti din tiparu*** . INALTI SI CU CAPUL MIC . in afara de unul singur . omul a aratat ca se si pricepe cand a fost cazul a pus punctul pe .i. chiar daca acel punct era in defavoarea lui halep . omul de altfel fiind mare fan halep si probabil steaua . este singura exceptie . atat in rest doar imbecili . tot pt un mare slem te pregatesti catpalynn ? uite aici : ,,simona halep mare slem champion legue = niciun rezultat gasit ,,, :))))) fii multumit ca nu te-a facut iar de ras . la jucatoarele intalnite si cu tabloul copmpetitiv aproape gol adika fara cele care conteaza plecate pe la casele lor dupa primul sau al doilea tur , ar fi fost iar o rusine istorica sa nu castige . :))))))) ***

Fosfore,mai poti ma?Sa inteleg ca este asa de cald prin Elvetia ca si pe banca parcului pe care o patronezi? Stai lejer sarmanule?:))) Ghinion de nesansa pentru tine ca a castigat la Madrid,dar te vei bucura la Roma unde nu se va implica prea tare.Baga repede ceva la pariuri macar sa ai de vreun sandvich sa nu mori de foame nevoiasule adoptat de bancile parcurilor elvetiene.

plischi
plischi  •  09 Mai 2016, 14:40

pentru roma un singur sfat: FARA NERVI!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează