SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIA

video Novak Djokovic, acuze la adresa arbitrului de scaun: „Aveam nevoie de îngrijiri medicale, dar nu mi-a permis”

Novak Djokovic / Foto: Imago
Novak Djokovic / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 16:57 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 17:50

Novak Djokovic (36 de ani, #1 ATP) a suferit o accidentare la încheietura dreaptă în meciul pierdut în fața lui Alex De Minaur (24 de ani, #12 ATP), scor 4-6, 4-6.

Serie de 43 de victorii consecutive ale lui Novak Djokovic la turneele din Australia a fost întreruptă chiar de australianul De Minaur, care și-a luat revanșa în fața sârbului după înfrângerea usturătoare de la Australian Open 2023, scor 2-6, 1-6, 2-6.

Anamaria l-a provocat pe Neubert: „Dă-mi 3 nume de jucători din România care fac față în Top 4 campionate din Europa” » Neamțul i-a ales
FCSB
Anamaria l-a provocat pe Neubert: „Dă-mi 3 nume de jucători din România care fac față în Top 4 campionate din Europa” » Neamțul i-a ales

Novak Djokovic: „Aveam nevoie de îngrijiri medicale, dar arbitrul nu mi-a permis”

Novak Djokovic l-a acuzat pe arbitrul de scaun, egipteanul Adel Nour, că nu i-a permis să primească îngrijiri medicale după accidentarea suferită la încheietura dreapta: „În primul rând, felicitări lui Alex. A jucat foarte bine încă de la început, a meritat să câștige. Nu am fost la nivelul meu, dar sunt zile ca asta în care nu te simți în cea mai bună formă. Adversarul a jucat foarte bine. 

Am suficient timp să mă gândesc, trebuie să-mi recapăt forma fizică în timp pentru Australian Open, e tot ce contează pentru mine acum. Cred că voi fi bine, să fiu sincer.

Accidentarea la încheietură a avut un impact mare asupra serviciului și a loviturii de forehand. Dar nu vreau să mă plâng de acest aspect, nu vreau să-i iau din merite lui De Minaur. A jucat foarte solid, cum o face mereu, felicitări lui și echipei Australiei.

Am cerut timeout medical, dar arbitrul mi-a spus că nu se poate decât după al șaptelea game, când se schimbă mingile, dacă accidentarea este deja existentă. Nu am înțeles ce mi-a spus. I-am explicat că durerea este din ce în ce mai cruntă, dar a considerat că nu am nevoie de timeout medical.

De la meci și până acum durerea se simte din ce în ce mai tare, aveam nevoie de îngrijiri. N-a vrut să-mi permită, asta e tot. Nu am ce altceva să mai spun”.

Novak Djokovic, acuze la adresa arbitrului de scaun: „Aveam nevoie de îngrijiri medicale, dar nu mi-a permis”
Adel Nour / Foto: Imago

Novak Djokovic: „Știam că nu voi fi 100% apt din punct de vedere fizic, emoțional, mental”

„Nu mă va afecta prea mult acest lucru la Australian Open. Știam că probabil nu voi fi 100% apt din punct de vedere fizic, emoțional, mental, apt să iau deciziile cele mai bune în meci în prima săptămână a sezonului. Nici măcar nu mă așteptam la asta. Nici măcar nu am vrut asta, să fiu sincer.

Totul face parte din pregătirea pentru Australian Open, unde trebuie să joc la cel mai bun nivel al meu. Nu e niciodată un sentiment plăcut să pierzi un meci, desigur, dar voi trece rapid peste asta, nu mă va afecta prea mult”, a mai declarat Novak Djokovic.

Vezi și alte știri:

Încă 4 jucători pleacă de la Universitatea Craiova » Petev nu mai contează pe ei și nici n-au mai venit la reunire
CSU CRAIOVA
Încă 4 jucători pleacă de la Universitatea Craiova » Petev nu mai contează pe ei și nici n-au mai venit la reunire
Cornel Dinu vede un singur salvator la Dinamo: „N-a știut în ce troacă a intrat”
DINAMO
Cornel Dinu vede un singur salvator la Dinamo: „N-a știut în ce troacă a intrat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează