SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Nu doar Simona Halep s-a retras de la Birmingham » Alte trei nume mari au declarat forfait

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 11:17

Simona Halep a anunțat vineri că nu va participa la turneul pe iarbă de la Birmingham, care va începe luni, 19 iunie.

Românca nu este singura jucătoare importantă care nu va participa la Birmingham, alte patru luând decizia de a se retrage.

Este vorba de Karolina Pliskova (3 WTA), Agnieskza Radwanska (10 WTA), dar și proaspăta câștigătoare de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko (12 WTA).

Alte jucătoare care au anunțat că nu vor fi prezente la Birminghm sunt Madison Keys, Daria Kasatkina și Monica Puig, deținătoarea aurului olimpic de la Rio.

Chiar și așa, turneul va beneficia de un tablou puternic, nume precum Angelique Kerber, Elina Svitolina, Dominika Cibulkova, Johanna Konta, Kristina Mladenovici, Garbine Muguruza sau Petra Kvitova anunțându-și deja prezența la turneul din Anglia. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
argus
argus  •  18 Iunie 2017, 05:15

Chiar nu stiu! Sa fie adevarat ca"pauzele lungi si dese" sa cfie cheia "adevaratelor succese? Sau, optiunea de a participa la urmatorul tureneu, in conditiile in care precedentul nu l-ai casigat, ar fi de preferat, tinand cont ca il poti considera ca in antrenament in care mai "scapi" de emotii? intreb si VA intreb, dragi specialist, cum oare, jucatoare care, in mare parte, au suferit infrangeri in ultimele turnee participa la turneul de la Birmingham? Sincer, chiar nu stiu cum poate sa compenseze antrenamentele "de unu singur", participarea la o competitie, in care, peste ceea ce insemna tehnica jucatorului, contribuie la intarirea pe plan psihic a jucatorului. Dar, sper ca Darren Cahill sa fi decis programul Simonei si nu...invers! Sper ca la Wimbledon Simona sa poata sa se bucure de deciziile luate, in pregatirea acestui turneu! SUCCES!

10204444699616941
Ion Ionescu  •  17 Iunie 2017, 23:00
Postat de redbuldog pe 17 Iunie 2017, 12:55

Hahaha...gata sa dat alarma....trezirea,de acum sa ma intrebati de urmatorul turneu,este la Eastbourne ca, sa nu mai gresiti!

Te mai radba inca pamantul, loaza?

10204444699616941
Ion Ionescu  •  17 Iunie 2017, 22:58
Postat de redbuldog pe 17 Iunie 2017, 12:55

Hahaha...gata sa dat alarma....trezirea,de acum sa ma intrebati de urmatorul turneu,este la Eastbourne ca, sa nu mai gresiti!

***, roaga pe cineva sa-ti redacteze putinele idei din creier, ca n-am inteles nimic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează