SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA QUEEN'S

O nouă eliminare rușinoasă pentru Andy Murray! Liderul mondial a fost eliminat de numărul 90 ATP

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 11:02

Andy Muray, liderul în clasamentul ATP, a fost eliminat de către australianul Jordan Thompson cu scorul de 6-7, 2-6, într-o partidă care a durat o oră și 44 de minute.

Murray trebuia să îl întâlnească inițial pe Aljaz Bedene în primul tur al turneului de la Queen's, însă englezul nu a mai putut participa din cauza unor probleme medicale și a fost înlocuit de Jordan Thompson.

Sportivul din Australia i-a pus mari probleme liderului mondial încă din primele gameuri ale partidei. Thompson a avut trei mingi de break în gameul secund al partidei, dar nu a reușit să le fructifice.

În spatele unui serviciu precis, care nu i-a permis nicio șansă de break pe durata primului set rivalului său, Thompson s-a impus în tie-break, după ce a revenit de la 3-1 și a câștigat următoarele cinci mingi puse în joc.

Jocul tenismenului de la Antipozi a avut un mic scurtcircuit în primul game pe propriul serviciu din setul secund. Murray a condus pe serviciul australianului cu 40 la 0, dar nu a reușit să fructifice cele trei oportunități pe care și le-a creat.

Tenismenul care ocupă în prezent locul 90 și-a continuat jocul impecabil la serviciu și a reușit să obțină și două break-uri pe serviciul lui Murray până la finalul jocului.

Thompson, 23 de ani, va juca împotriva lui Sam Querrey în turul următor, după ce americanul l-a învins în două seturi, 6-1, 6-4, pe reprezentantul gazdelor, Cameron Norrie.

Pentru Andy Murray este prima înfrângere în turul inaugural pe iarba de la Queens din 2012 până în prezent. Scoțianul își propusese ca toți banii pe care îi va obține să îi doneze în scopuri caritabile pentru victimele incendiului de la Grenfell Tower.

Jordan Thompson se alătură lui Mischa Zverev, Vasek Pospisil, Albert Ramos, Borna Coric și Fabio Fognini, cu toții ieșind învingători în acest an în urma unei partide cu liderul clasamentului masculin de tenis.

sursa: bbc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  21 Iunie 2017, 14:29

Un papagal isteric

Vezi toate comentariile (1)
Comentează