SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Oficial! Merge la Singapore! WTA a confirmat că Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor de la finalul anului

Simona Halep arată locul spre care merge la finalul sezonului +1   FOTO
Simona Halep arată locul spre care merge la finalul sezonului

Articol de - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 00:00

Românca va participa pentru a doua oară consecutiv la competiţia care le adună pe cele mai bune opt jucătoare ale sezonului. Doar Serena Williams mai obţinuse biletul pentru balul final.

Simona Halep şi-a atins unul dintre obiectivele fixate pentru acest sezon, calificarea la Singapore. După victoria din turul al doilea la US Open, tot felul de site-uri care se ocupă de calcularea clasamentelor feminine au anunţat că românca a făcut punctajul necesar pentru accederea la Turneul Campioanelor. WTA a confirmat abia ieri această informaţie.

Românca este a doua jucătoare care are asigurat locul la balul de final de an, după Serena Williams."Sînt foarte fericită că voi ajunge la Singapore din nou. Anul trecut am avut un rezultat mare, atunci cînd am ajuns în finală, iar în grupe am învins-o pe Serena. Am să încerc să fac şi mai bine anul acesta. Am avut un sezon bun, cu mulţi fani susţinîndu-mă în toate colţurile lumii, sper să vină cît mai mulţi şi în octombrie, la Singapore", a  spus Simona.

Stacy Allaster, preşedintele WTA, a felicitat-o şi a mers pe aceeaşi idee dezvoltată de româncă, aceea a fanilor săi devotaţi. "Simona şi-a confirmat anul de explozie cu încă un sezon stelar în clasamentul pentru Singapore. Tenisul său palpitant a inspirat mulţi fani de pe tot globul, dar mai ales pe cei din ţara sa. Sîntem încîntaţi să o avem din nou la Singapore şi sperăm să-i aibă pe fanii săi cu ea, fie în tribune, fie în faţa televizoarelor", a spus Allaster.

Turneul debutează pe 25 octombrie şi se încheie pe 1 noiembrie.
Simona, care va participa la a doua ediţie consecutivă, le calcă pe urme Virginiei Ruzici şi Irinei Spîrlea, ambele cu participări multiple la turneul care aduna cele mai bune jucătoare dintr-un sezon.

Imaginea zilei

Idol în apropiere. Simona Halep a postat vineri pe Twitter o poză cu o explicaţie interesantă. "E greu să mă concentrez în platourile ESPN cînd acest tip vine spre mine". (foto 2) Tipul este Roger Federer. Românca a spus că se uită la tenis doar atunci cînd joacă fostul lider mondial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1628857757372813
Cristina Ignatoiu  •  06 Septembrie 2015, 09:44

Bravo Simona .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează