SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Omul care a inventat-o pe Simona Halep: "Pronosticurile mele s-au adeverit. E inadmisibil ce-a făcut!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 09:40

Simona Halep are un început de an foarte slab, fiind eliminată încă din prima partidă la ultimele două turnee la care a participat, Dubai și Doha.

Primul antrenor al Simonei, Ioan Stan, consideră că jucătoarea noastră are alte preocupări și din această cauză nu mai reușește să câștige.

"Ea tot sugerează că vrea să facă şi alte lucruri în afară de tenis. Vrea să se căsătorească şi să aibă copii, cel puţin aşa am auzit că a declarat. Sunt preocupări normale la vârsta ei, dar asta ar putea să o tragă în jos în carieră pentru o perioadă, iar eu cred că Simona mai are multe de arătat în tenis.

Din păcate, ultimele două pronosticuri ale mele s-au adeverit. Îmi pare foarte rău pentru Simona. Ar trebui să găsească un mijloc prin care să se pună pe picioare cât mai repede. Nu-mi explic motivul pentru care a ajuns la seria asta proastă cu atâta lume de calitate în jurul său. Nu ştiu cum a reuşit să intre în gaura asta neagră şi nici nu ştiu cum şi dacă va ieşi", a spus Ioan Stan pentru „ring”.

 "Am urmărit cu atenţie meciul de la Doha contra rusoaicei Vesnina. E inadmisibil pentru Simona să fie învinsă în acest mod. Pur şi simplu, nu a mai jucat ultimele puncte. A stat în picioare la primire, n-a mai interesat-o rezultatul. N-a avut o atitudine pentru pretenţiile ei. Traversează o perioadă foarte proastă" Ioan Stan, primul antrenor al Simonei Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  27 Februarie 2016, 01:04

A gustat din placerile lumesti si gandul ei e in alta parte, nu la tenis. Pacat, credeam ca are un caracter mai puternic, dar e varza...

817570691657743
Oana Miulescu  •  26 Februarie 2016, 17:33

Problema Simonei este teama de esec, de cei care o critica, de aceea nu poate sa incheie meciurile sau sa-si domine adversarele. daca joci cu frica nu ai cum sa castigi, iar adversarul iti simte punctele slabe si castiga.nimeni nu a " inventat-o " pe Halep, poate doar parintii ei, nu nenea asta un fost antrenor.ea trebuie sa scape de aceste temeri& sa nu se mai gandeasca atata la scor, adversara, ce a gresit etc.iar noi trebuie sa o sprijinim in aceste momente didicile, nu sa-i mai dam si noi" o lovitura" cand e la pamant. Hai Simona, lift the spirit!

10203320898183264
Mirel Grigoriu  •  26 Februarie 2016, 00:17

Cred ca deja banii castigati sunt indestulatori, ea nu mai incearca sa evolueze in acest sport. La fiecare turneu va casiga nise bani, deci nu conteaza pe ce loc este. BRAVO MONICA NICULESCU !!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează