SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

"Open" rămîne carte » Doi regizori celebri au vrut să ecranizeze povestea lui Andre Agassi

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 noiembrie 2013 21:45

Steven Spielberg şi Jerry Bruckheimer i-au propus lui Andre Agassi să-i ecranizeze autobiografia, dar încă nu s-a concretizat nimic.

Andre Agassi a fost la Milano pentru o săptămînă plină: interviuri, discurs la World Business Forum, promovare pentru Longines. În continuare, e întrebat des despre autobiografia sa, deşi au trecut 4 ani de la publicarea ei.

Fostul lider ATP a dezvăluit însă că ar fi putut exista şi un film după cartea care a stîrnit atîtea discuţii. "Şi Steven Spielberg, şi Jerry Bruckheimer, producătorul seriei «Piraţilor din Caraibe», au vrut să-l turneze. Am discutat săptămîni întregi, dar încă n-au făcut nimic", a spus Andre.

"Am rezerve, asta e problema filmelor despre sport: nu sînt credibile. Bruckheimer mi-a arătat pe computer cum se poate pune faţa unui actor pe corpul meu. Rezultatul a fost fantastic, eu alergam cu chipul altcuiva. Pînă la urmă însă, problema e că n-aş fi avut controlul pe care-l doream. Cei care investesc milioane de dolari vor să aibă ultimul cuvînt, iar eu n-aş suporta să mă văd pe mine sau pe tata zugrăviţi pe ecran într-un mod greşit. Dacă poate fi Colin Farrell un Agassi credibil? Oricum, mai mult decît Danny De Vito", a încheiat Agassi.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează