SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Patricia Țig s-a impus în duelul românesc cu cu Ioana Mincă: ”Dificil să intru în ritm”

Patricia Țig are asigurate 30 de puncte WTA și 3310 dolari // FOTO Cristi Preda
Patricia Țig are asigurate 30 de puncte WTA și 3310 dolari // FOTO Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2016 00:00

Patricia Țig s-a impus ieri în duelul românesc cu cu Ioana Mincă, 7-6 (5), 6-3, după aproape două ore.

Nu mai câștigase un meci de pe zgura de la Madrid. Ieri, a 99 jucătoare a lumii a reușit să o învingă pe Ioana Mincă în două seturi, cu 7-6(5), 6-3. Un meci dur, al cărui set întâi a durat 1 oră și 20 de minute.

"Timp de o săptămână nu m-am antrenat deloc din cauza unui accidentări la cot. A fost destul de dificil să-mi intru din nou în ritm", a spus Țig. În perioda dintre Madrid și București,ea a jucat pentru prima oară pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem, la Wimbledon.

"A fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Atunci când joci în calificări nu ajungi la All England Club. Anul trecut, când am trecut pe lângă complex am plâns de emoție. Anul acesta nu am mai fost atât de emoționată pentru că trebuia să mă concentrez pe ce aveam de făcut", a spus Țig care a fost învinsă la Wimbledon în primul tur de Sara Errani.

Cât despre această perioadă în care a trecut între Madrid și București și în care nu a mai reușit să adune vreo victorie, timp în care a jucat și în calificări la Roland Garros, Patricia Țig a spus că au existat mai multe probleme.

"Nu știu de ce nu am reușit să mă impun, dar am avut și câteva  probleme cu spatele, probleme personale", a  spus ea.  În turul următor, Patricia o va întâlni pe letona Anastasija Sevastova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează