SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Ploaia în rolul principal » Meciul dintre Niculescu și Bacsinszky a fost întrerupt de ploaie la scorul de 6-4, 2-6, 1-0 și se va relua azi

Monica Niculescu a ajuns anul trecut până în optimi de finală la Wimbledon FOTO Guliver/GettyImages
Monica Niculescu a ajuns anul trecut până în optimi de finală la Wimbledon FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 02 iulie 2016 00:00

Ploaie, nori negri, meciuri întrerupte, meciuri reprogramate, umbrele, spectatori nefericiți, jucători cu nervii întinși la maximum.

Scenariul seamănă cu cel de la Paris. Al treilea turneu de Mare Șlem al anului suferă și el din cauza vremii capricioase la fel cum s-a întâmplat la Roland Garros. Ziua a cincea la All England Club a fost și ea bulversată de precipitații. Printre cei care s-au luptat cu vremea potrivnică a fost și Monica Niculescu.

Românca a întâlnit-o în turul al doilea pe Timea Bacsinszky, deși era deja vineri. Dar tot ploaia a fost cea care a împins atât de departe acest meci. Și tot avea să joace un rol important în desfășurarea ei. După ce meciul dintre cele două jucătoare, care s-au confruntat anul trecut în optimi de finală pe iarba de la Londra, a fost mutat de pe un teren pe altul, el a fost întrerupt după numai patru game-uri disputate. După câteva ore de pauză, soarele și-a arătat fața la Londra, răgaz în care Monica a reușit să ia primul set cu 6-4, iar Timea pe cel de-al doilea cu 6-2. La 1-0 și 40-40 în decisiv, ploaia a intrat din nou în scenă , iar organizatorii au decis la ora 20:00, ora locală, să suspende toate meciurile și să toată acțiunea să continue azi. Având în vedere că pe tabloul feminin mai sunt trei meciuri din turul al doilea nefinalizate, oficialii de la Wimbledon se gândesc să întrerupă tradiția de a nu juca duminică.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează