SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Premieră în 2016 » Halep a reușit să lege trei victorii pentru prima oară în acest an

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2016 00:00

Simona Halep a reuşit în California să lege trei victorii la un turneu pentru prima oară în acest an.

Meciul de marţi noaptea, jucat împotriva Barborei Strycova, i-a scos în cale Simonei Halep tot felul de provocări.  Vremea fierbinte, o suprafaţă mai lentă decât cea de pe Central şi o adversară arţăgoasă. Primele două partide, românca le-a disputat seara târziu, când în deşert e răcoare, şi pe principala arena din complex.

Variabile la care a trebuit să se adapteze. Darren Cahill a ajutat-o să înţeleagă mai bine noile condiţii și să le aplice tratamentul specific.

A câştigat primul set cu 6-3 şi conducea cu 1-0 în al doilea când adversara sa a fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme respiratorii, cehoaica trecând prin episoade de febră în zilele precedente.

Halep era atât de concentrată încât nici măcăr nu a auzit când arbitrul de scaun a strigat-o pentru a o avertiza că adversara sa spune stop.

"Îmi pare rău pentru ea. Ştiu cum e să fii bolnav şi e greu să mergi mai departe în meci. Am jucat bine în primul set, dar condiţiile au fost foarte grele. Mi-am adaptat jocul foarte bine şi am încercat să fac cât mai puţine greşeli", a spus Simona.

Victoria în faţa cehoaicei a dus la o premieră pentru Simona în 2016. După trei luni şi patru turnee jucate, ea a reuşit să lege trei victorii. S-a calificat în al 37-lea sfert de finală al carierei şi urma să o întâlnească în această dimineaţă pe Serena Williams.

"După meci am mers un pic pe terenul de antrenament pentru a-mi păstra simţul mingii şi concentrarea, nimic special, lucruri de rutină"
Simona Halep

6-5a devenit raportul din 2016 dintre victoriile și înfrângerile Simonei Halep, după meciul cu Barbora Strycova

Rezultatele în turneele din 2016

Sydney semifinale
Australian Open turul 1
Dubai turul 2
Doha turul 2

Sferturile de finală jucate înainte de Indian Wells

An Pierdute-Câştigate
2010 1-1
2012 2-2
2013 6-1
2014 6-3
2015 9-3
2016  1-0
Total 25-10

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează