SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Prezentarea adversarelor Simonei Halep la Turneul Campioanelor » Avantaj cu Ivanovici, n-a mişcat în faţa Serenei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 09:50

Simona Halep va juca la Turneul Campioanelor într-o gurpă dificilă, alături de Serena Williams, Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovici.Simona Halep a jucat împotriva tuturor celor trei adversare, singura pe care nu a învins-o fiind Serena Williams.

Serena Williams, 33 de ani

Jucătoarea americană ocupă locul 1 WTA şi este cea mai titrată jucătoare aflată în activitate. Williams a cîştigat 63 de turnee în carieră, dintre care 18 de 
Grand Slam. În acest an, Serena a cîştigat 6 turnee, cel mai important fiind 
cel de la US Open.

Simona Halep s-a întînlit de trei ori cu Serena Williams, iar Halep nu a cîştigat nici o partidă.

Eugenie Bouchard, 20 de ani

Bochard, locul 5 WTA, este la cel mai bun an din carieră. Jucătoarea canadiană de 20 de ani a cîştigat în acest an primul turneu WTA, la Nurnberg. Cel mai bun rezultat la un turneu de Grand Slam l-a obţinut la Wimbledon, cînd a disputat finala.

Simona Halep a jucat două meciuri în faţa canadiencei, cîştigînd o partidă. 
Ultima întîlnire dintre cele două a avut loc în acest an, în semifinalele turneului de la Wimbledon, cînd Bouchard a cîştigat în două seturi.

Ana Ivanovici, 26 de ani

Ivanovici, locul 7 WTA, a cîştigat cinci turnee în acest sezon, cel mai importante fiind cele de la Stuttgart şi de la Birmingham. În carieră, sîrboaica a cîştigat un singur turneu de Grand Slam, Roland Garros în 2007.

Simona Halep s-a întîlnit de trei ori cu Ana Ivanovici, românca impunîndu-se de două ori. Ultimul meci între cele două a avut loc turneul de la Mardid, cînd romînca a cîştigat în două seturi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
blue_sky
blue_sky  •  19 Octombrie 2014, 20:39

Simona a cazut foarte bine in grupa asta, le poate bate pe Bouchard si Ivanovici si chiar daca pierde cu Serena are sanse sa nu se mai intalneasca cu ea decat in finala.Asta desigur Simona joaca la valoarea ei si nu cum a facut-o in ultima aperioada cand a fost mai mult accidentata.

ricco
ricco  •  19 Octombrie 2014, 02:24

Doamne, cum poate sa arate aceasta 'gorila'... Asta are mai multi hormoni masculini decit multi barbati adevarati...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 18:08
Postat de lapusneanul pe 18 Octombrie 2014, 15:26

ba, astea sunt aerieni rau de tot, domnilor, scorul intalnirilor directe halep - ivanovic e 2-1, nu 3 - 0 ....

da?..)))))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close