SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Ekaterina Makarova: "Am fost puţin nervoasă şi m-am simţit obosită"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 20:25

Simona Halep şi-a luat revanşa în faţa Ekaterinei Makarova, cea care a eliminat-o la Australian Open, şi a învins-o în sferturile turneului de la Dubai, scor 6-3, 1-6, 7-5. 

"A fost un meci incredibil, în care am jucat foarte bine. Sînt mulţumită de cum am evoluat şi sînt bucuroasă că merg mai departe la acest turneu.

A fost o revanşă pentru mine, după eliminarea de la Australian Open. Eu sînt o luptătoare pe teren şi am dat totul pentru a cîştiga.

La final, cînd am avut acele şanse de meci, am fost puţin nervoasă şi am simţit oboseala. Nu este uşor să închizi meciul, dar am reuşit.

Le mulţumesc fanilor care m-au susţinut, îi aştept şi mîine. Partida din semifinale va fi una dificilă, pentru că ambele posibile adversare sînt puternice", a spus Halep după meci.

Simona Halep va juca în semifinalele turneului de la Dubai, mîine, împotriva învingătoarei partidei Caroline Wozniacki - Flavia Pennetta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
der.bomber
der.bomber  •  20 Februarie 2015, 09:02

Bravo ! Next stop : Caroline !

sarliculibali
sarliculibali  •  20 Februarie 2015, 08:54
Postat de tardelli pe 19 Februarie 2015, 22:34

Nu sunt de acord cu tine.Sa te uiti la filmul Whiplash candidat la Oscar la cel mai bun film.. E un mesaj genial in acel film.Ca sa progresezi nu-ti trebuie langa tine laudatori ci critici chiar cand nu e cazul.Prin mesaje critice devii tot mai bun si nu te plafoneziDaca tot ti se spune``good joob`` doar o sa ramai pe loc si nu progresezi.

In cazul asta nu mai scriu niciun mesaj la adresa bondaritei. Gandul ca eroina noastra s-ar putea "hrani" din mesajele "negative" si ar putea sa joace din nou o finala importanta ma inspaimanta. Deja tenisul feminin a ajuns sa fie tinut in viata de aparate... cu o semifinala de P5 jucata intre doua alergatoare care nu prea stiu cu mingea.

blue_sky
blue_sky  •  20 Februarie 2015, 08:37

Un meci in care Simona a facut incredibil de multe duble greseli, intr-un ghem chiar 2 la rand!, ceea ce este inadmisibil pentru o jucatoare de locul 4 WTA.Ieri serviciul I-a mers foarte slab si din aceasta cauza a avut mult de tras.Dar principal ei problema este labilitatea psihica de care da dovada uneori, avand caderi mari(vezi setul 2), dupa perioade bune.Pana nu isi va imbunatati acest aspect, Simona nu va putea aspira la locul 1 WTA sau la castigarea un turneu de Grand Slam.Cred ca un antrenor de top i-ar putea rezolva aceasta problema, dar evident ca acest lucru costa bani multi!Daca faci ca Becali si la un lot bun pui antrenor slab, nu poti avea nici rezultate de top!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close