SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Primele declarații ale Simonei Halep după supervictoria cu Johanna Konta! Ilie Năstase a sunat-o imediat după meci + ce a zis Konta

Articol de , - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 13:23

Simona Halep a vorbit după succesul categoric în fața Johannei Konta, scor 6-1, 6-3. Se bucură că a avut o evoluție bună la Constanța, pe Arena pe care a început tenisul de performanță. 

"Am fost extramotivată să câștig acest meci după tot ceea ce s-a întâmplat ieri. Mi-am dorit să câștig acest meci și sper să ne impunem în această întâlnire.

Nu consider că zgura a fost un avantaj atât de mare, și în precedentele meciuri cu Konta am fost foarte aproape de victorie. Din punctul meu de vedere tot ce s-a întâmplat ieri a fost puțin prea mult.

Sincer nu am auzit ce s-a strigat, dar oricum cred că a fost prea mult. Publicul nu are nici o vină în tot ceea ce s-a întâmplat, a fost foarte fair și n-a făcut decât să ne încurajeze.

E un public frumos! Ilie Năstase m-a sunat după meciul de azi și m-a felicitat, mi-a urat succes pentru mai departe. Cred că e prima dată când am câștigat ambele meciuri pentru echipa de FED Cup. Sunt bucuroasă că s-a întâmplat aici, la Constanța. Sper ca oamenii să fie la fel de gălăcioși și în continuare", a zis Simona Halep la conferința de presă.

CE A ZIS KONTA:

"Din punctul meu de vedere, ceea ce s-a întâmplat ieri a influențat prima parte a meciului de azi. Simona a jucat mult mai bine, a fost mai bine în condiții de presiune. S-a văzut experiența ei pe zgură, sper să joc mai bine data viitoare.

În legătură cu ce a fost ieri, vreau să spun că au fost niște experiențe pe care le voi lua ca pe o provocare, dar a fost ceva ce nu am crezut că voi trăi.

Publicul a fost mult mai fair azi decât ieri. Cred că Sorana nu a avut un tablou complet al celor întâmplate, nu a fost în locul meu și dintr-o lipsă de comunicare și emoții a comentat doar cu partea ei de adevăr", a zis Konta la conferință. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (28)
cobra_z
cobra_z  •  23 Aprilie 2017, 15:07
Postat de samp pe 23 Aprilie 2017, 14:46

at-i fost si sunteti un neam *** balcanici frustraiti *** pe idei nationaliste

Bai apatritule care iti renegi parintii si bunicii. ..afla ca noi romanii nu am colonizat subjugat sau distrus civilizatii si popoare cum au facut occidentalii ca apoi pe bogatiile furate sa ne facem un viitor "luminos"...apreciind valorile lor mai mult decat pe cele romanesti, ne dam seama ca apreciezi hotia,crima,sclavagismul fara de care aceste popoare astazi nu existau. Sa nu mai zic ce nivel de cultura si civilizatie au generatiile contemporane anglo-americane ...vezi "american pie" sau cluburile din ibiza unde prostitutia si drogurile sunt ceva firesc... prafule

dona
dona  •  23 Aprilie 2017, 16:36

Konta dovedeste inca o data ca e lipsita de profesionalism si de fairplay. Ca nu are ce cauta intr-o competitie. Ca e instabila psihic. Cum a scris un coleg de comentarii aici, probabil va justifica toate esecurile personale din viitorii zece ani prin evenimentele de la Constanta si va sune mereu ca si-a ratat cariere din cauza Romaniei. Nici o problema ! Si asa Romania era cauza tuturor relelor care li se intimpla britanicilor, daca e sa ne luam dupa jurnalistii lor.

lionforever
lionforever  •  23 Aprilie 2017, 15:59

Joiana e mica rău la caracter dacă da vina pe ieri pt jocul de azi . Ar trebui contestat și arbitrul pt faptul că a întrerupt meciul ieri .

Vezi toate comentariile (28)
Comentează