SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Primele raze de soare » Patricia Țig s-a calificat pe tabloul principal de la Indian Wells

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2017 00:00

Patricia Țig s-a calificat marți noapte pe tabloul principal de la Indian Wells, obținând şi cele dintâi  victorii complete ale sezonului.

Săptămâna aceasta este una bună pentru Patricia Țig, ea reușind să intre din nou în Top 100 WTA şi să bifeze primul tablou principal la Indian Wells.

Până la turneul din California, românca avea o singură victorie în circuitul WTA în 2017, obținută în calificări la Dubai, dar atunci a beneficiat de abandonul adversarei după doar trei game-uri disputate.

Pentru Patricia a fost un început de an marcat de probleme medicale, dar acestea par că au rămas în urmă.

În calificări, ea le-a învins pe japoneza Shuto Aoyama, 212 WTA, cu  6-0, 6-2, și pe americanca Julia Boserup, 97 WTA, cu 7-5, 6-0, iar în primul tur pe grila principală ea se va duela tot cu o jucătoare care a trecut prin chinurile calificărilor, Mariana Duque-Marino.

În 2016, pe lângă cele două turnee de Mare Șlem, Wimbledon și US Open, românca în vârstă de 22 de ani a fost prezentă pe opt tablouri principale în circuitul WTA.

Este pentru a doua oară pe grila principală a unei competiții Premier Mandatory, după ce a ajuns până în "sferturi" la Madrid, în 2016.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  09 Martie 2017, 23:27

S-a calificat si atat. Nu se prinde tenisul de ea...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează