SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Programul românilor, joi, la Wimbledon! Cînd joacă Niculescu, Halep, Elena Bogdan, Olaru și Irina Begu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 22:08

Monica Niculescu va juca, joi, în compania slovacei Jana Cepelova, în turul al doilea la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Meciul dintre Niculescu și sportiva care a învins-o pe Simona Halep este al treilea de pe terenul 11.  La dublu, în al doilea meci de pe terenul 6, Raluca Olaru și chinezoaica Chen Liang vor întîlni în turul I perechea Belinda Bencic/Katerina Siniakova (Elveția/Cehia).

Partida din primul tur dintre perechea Simona Halep/ Elena Bogdan și cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta (Taiwan/Italia), cap de serie numărul 7, este a treia de pe terenul 9.

Tot în al treilea meci, dar pe terenul 14, se vor întîlni Irina-Camelia Begu, care evolueză alături de spaniola Lara Arruabarrena, și cuplul american Varvara Lepchenko/Christina McHale.

Toate meciurile de la Wimbledon încep de la ora 13:30!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
817570691657743
Oana Miulescu  •  02 Iulie 2015, 08:41

Hai sa nu anticipam ce va face si ce nu va face, e alegerea ei.cat despre Birmingham, cred k a gresit, iar organizatorii au fost deranjati de decizia ei. Hai sa nu o mai criticam atata...tipic romanesc.

putregaiu
putregaiu  •  02 Iulie 2015, 08:12
Postat de Oana Miulescu pe 02 Iulie 2015, 07:47

Halep va juca la dublu cu Elena Bogdan,nu e nimic eronat. Bafta tuturor!

Va juca daca are chef! La Birmingham s-a retras de la dublu dupa ce a fost eliminata la simplu. Atat respect a avut pt britanica cu care trebuia sa faca pereche si pt spectatori. Iar la conferinta de dupa eliminarea de la Wimbledon vorbea de vacante si alte alea. Nici prin cap nu-i trecea ca mai are meci si la dublu. Oricum va face figuratie pe teren daca se prezinta. Asta in cazul in care nu se mai gaseste o scuza de ultim moment. O unghie, o durere de burtica, o migrena ceva. Prea mult nu mai sta pe-acolo. La fel cum nici elevul care pica bac-ul nu mai are chef s-o arda pe culoarele liceului.

817570691657743
Oana Miulescu  •  02 Iulie 2015, 07:47

Halep va juca la dublu cu Elena Bogdan,nu e nimic eronat. Bafta tuturor!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează